Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκαν με βουλευτές του Αυστριακού Λαϊκού Κόμματος (ΦΩΤΟ)

Εκπρόσωποι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα της Κ.Ο. κ. Σταύρο Καλαφάτη συναντήθηκαν στην Βουλή των Ελλήνων με αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Αυστριακού Λαϊκού Κόμματος, με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου κ. Harald Himmer.

Οι Βουλευτές των δύο αντιπροσωπειών αντάλλαξαν απόψεις σε επίκαιρα ζητήματα και επαναβεβαίωσαν το εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών και τη διάθεση ενίσχυσής τους σε πολλούς τομείς.

Νέα Δημοκρατία Καλαφάτης

Κατά τη συνάντηση υπογραμμίστηκε η σημασία της κοινοβουλευτικής συνεργασίας των δύο Κομμάτων με στόχο την από κοινού αντιμετώπιση σύγχρονων κρίσεων και προκλήσεων (υγειονομική, μεταναστευτική, κλιματική, ενεργειακή) στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης αλλά και η ανάγκη εμβάθυνσης των σχέσεων φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, ιδιαίτερα μέσω των Κοινοβουλευτικών Ομάδων Φιλίας.

Διαβάστε επίσης  Καλαφάτης για τις αγροτικές κινητοποιήσεις: «Εχουμε ξύσει τον πάτο του βαρελιού, όμως δεν μπορούμε να θέσουμε σε κίνδυνο τη δημοσιονομική ισορροπία»

Νέα Δημοκρατία Καλαφάτης

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης οι Βουλευτές του Αυστριακού Λαϊκού Κόμματος ξεναγήθηκαν στο κτήριο της Βουλής των Ελλήνων και στην ιστορική και εικαστική έκθεση για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, με τίτλο: «Αντικρίζοντας την Ελευθερία! Στη Βουλή των Ελλήνων, δύο αιώνες μετά».

Νέα Δημοκρατία Καλαφάτης