Βουλή: Αποδεκτό το νέο αίτημα του ΚΙΝΑΛ για σύγκληση της ΚΟ “εκτός ωραρίου” συνεδρίασης της ολομέλειας

Προϋπολογισμός 2022

Ο Πρόεδρος της Βουλής αποδέχτηκε το αίτημα

Δεκτό έκανε ο πρόεδρος της Βουλής Κ. Τασούλας, το αίτημα του Κινήματος Αλλαγής, να συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος στις 8 το πρωί της Κυριακής. Όπως είπε, ο κ. Τασούλας, το νέο αίτημα του Κινήματος Αλλαγής έγινε δεκτό καθώς η συνεδρίαση θα γίνει εκτός του ωραρίου (σσ αρχίζει στις 09:00) της συνεδρίασης της ολομέλειας της Βουλής, επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Νωρίτερα το Κίνημα Αλλαγής είχε προγραμματίσει συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, με ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, με θέμα την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, την Κυριακή, 30/01/2022, στις 12:00, στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής.

Ο πρόεδρος της Βουλής Κ. Τασούλας απάντησε ότι ο κ. Ανδρουλάκης ζήτησε να συγκληθεί η ΚΟ του κόμματος, την ίδια στιγμή που αρχίζουν οι ομιλίες των αρχηγών των κομμάτων, κατά τη διαδικασία συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας.

Ο Πρόεδρος της Βουλής θεώρησε ότι η ταυτόχρονη διαδικασία είναι – αν μη τι άλλο – προβληματική.

Τελικά βρέθηκε λύση η συνεδριάση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος να πραγματοποιηθεί στις 8 το πρωί της Κυριακής καθώς η συνεδρίαση θα γίνει εκτός του ωραρίου της συνεδρίασης της ολομέλειας της Βουλής, επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Διαβάστε επίσης
Ανδρουλάκης: "Η Τουρκία είναι μία χώρα που δεν μπορεί να συμφιλιωθεί με το παρελθόν της"

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.