Ζέρβας: «Ο Δήμος Θεσσαλονίκης δίπλα σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς»

Τι ευχήθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης από το 87ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Την ευχή η φετινή σχολική χρονιά να είναι “κανονικότερη” από την προηγούμενη εξέφρασε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος σήμερα (13/9) το πρωί παρευρέθηκε στον αγιασμό στο 87ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης.

Οπως ανέφερε ο κ. Ζέρβας, όλο το προηγούμενο διάστημα ο Δήμος Θεσσαλονίκης προχώρησε στις απαραίτητες προετοιμασίες, ώστε να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές σχολικές υποδομές. “Εύχομαι κυρίως στα παιδιά να έχουν μια συναρπαστική, πετυχημένη χρονιά και να εκπληρώσουν κάθε τους στόχο”, ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος βρίσκεται δίπλα σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Διαβάστε επίσης  Σχολεία: Ολα όσα αλλάζουν από τον Σεπτέμβριο

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας

“Η σημερινή ημέρα συμβολίζει μια επάνοδο στην κανονικότητα”, επεσήμανε από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος Παιδείας Ιωάννα Κοσμοπούλου, λέγοντας ότι “το στοίχημα είναι μεγάλο: πρέπει να μείνουμε όλοι υγιείς και τα παιδιά όλη τη χρονιά στις τάξεις τους”. Η κυρία Κοσμοπούλου σημείωσε ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης έκανε μια μεγάλη προσπάθεια, ώστε τα σχολεία να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *