Αγελάδες και Διαφωτισμός: Ενα γουέστερν διαφορετικό από τα άλλα

Το έργο του Κωστή Ζαφειράκη, την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 στις 21:00

Η «Ζώγια», στην οδό Αλεξάνδρου Σβώλου 54 και το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΤΑΣΙΔΙ της υποδέχονται τον Κωστή Ζαφειράκη, έτσι όπως τον σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παρασκευόπουλος στο πρωτότυπο κωμικό γουέστερν «Αγελάδες και Διαφωτισμός».
Η παράσταση που θα παρουσιαστεί προσαρμοσμένη ειδικά για τη «Ζώγια» θα δοθεί την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, στις 21:00.

Στις πόσες πληροφορίες καίγεται του ανθρώπου ο νους Πόσο άγρια είναι η Δύση που ζούμε Μπορεί ένα έξυπνο ψυγείο να γίνει Νίκος Φώσκολος Ποιά γεγονότα του 1986 άλλαξαν τη ροή της ιστορίας Μπορείς να τρως φρουτοσαλάτες βλέποντας House of cards ή χρειάζεσαι κάτι πιο χορταστικό Τι παθαίνει ο εγκέφαλος από τους πολλούς Πυξ- Λαξ Τι ακριβώς είναι οι ολοτροπικές αναπνοές Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα ενδέχεται να απαντηθούν στην πιο απολαυστική διαδραστική διάλεξη- εξομολόγηση που έγινε ποτέ… ίσως… μπορεί και ναι.

Ο Κωστής Ζαφειράκης σε μεγάλα κέφια, αφηγείται ιστορίες από το φαρ-ουέστ της πραγματικότητας και δίνει ιδέες για το πώς μπορούμε να μονομαχήσουμε με το παράλογο.

«Αγελάδες και Διαφωτισμός»: Μια ανατρεπτική παράσταση κατά της πλήξης – υπέρ της αγελάδας. Ή αλλιώς ένα ψυχολογικό παιχνίδι για να γίνουμε όλοι φίλοι (to know us better) – το φινάλε είναι σκέτο γλέντι.
Κείμενο: Κωστής Ζαφειράκης Σκηνοθεσία: Γιάννης Παρασκευόπουλος.

afisa agelades

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *