Αλέξανδρος Τζοβάνης: Ο Λυρικός Βαρύτονος στους δρόμους της ποίησης

Παρουσίασε την πρώτη του συλλογή

του Γρηγόρη Γρηγορά

Την Τετάρτη που μας πέρασε στις 8 Φεβρουαρίου 2017, παρακολουθήσαμε την παρουσίαση της Ποιητικής Συλλογής και Μουσικής Βραδιάς του Αλέξανδρου Τζοβάνη στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Οδού Χηλής».

1001parousiasi 2

Την ποιητική συλλογή «Νοσταλγία σε Φα ελάσσονα» του Λυρικού Βαρύτονου Αλέξανδρου Τζοβάνη παρουσίασε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης και η φιλόλογος και καθηγήτρια του στα μαθητικά χρόνια, Σεβαστή Τριανταφυλλίδου.

1001parousiasi 3

Μετά τις δύο παρουσιάσεις ο Βαρύτονος Αλέξανδρος Τζοβάνης με την συμμετοχή του Γρηγόρη Σημαδόπουλου στο πιάνο και σε κείμενα της Μέλας Γεροφώτη που συνέδεαν τα τραγούδια που ερμήνευσε με την απαγγελία κάποιων από τα ποιήματα του, αλλά και σε κάποια από τα τραγούδια την διακριτική ερμηνεία και της ίδιας της Μέλας Γεροφώτη, ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους που απόλαυσαν τα υπέροχα τραγούδια και την εξαιρετική του ερμηνεία.

1001parousiasi 4

Η βραδιά έκλεισε με τον Βαρύτονο και Ποιητή πλέον Αλέξανδρο Τζοβάνη να υπογράφει τα βιβλία της ποιητικής του συλλογής, που όλοι οι παρευρισκόμενοι έσπευσαν να προμηθευθούν και κατόπιν ο Ποιητής υπέγραφε συμπληρώνοντας αφιερωματικά κείμενα στον καθένα ξεχωριστά.

Καλή επιτυχία στην πρώτη του Ποιητική συλλογή.

1001parousiasi 5

<

p style=”text-align: justify”>1001parousiasi 6

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *