Η δράση «Παππούδες και εγγόνια» επιστρέφει στο Τελλόγλειο

Από τις 20 Ιανουαρίου Ένα νέο εργαστήριο ξεκινά στις 20 Ιανουαρίου 2018 αυτή τη φορά με δημιουργίες από πηλό, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα. Στο πλαίσιο της πετυχημένης δράσης, που φέρνει κοντά παππούδες, γιαγιάδες και εγγόνια μέσα από κοινές καλλιτεχνικές δραστηριότητες στον χώρο του Μουσείου, «Παππούδες και εγγόνια» επιστρέφουν.Ακολουθήστε το Thes.gr στο Google News! Μοναδική θεματολογία με […]

Από τις 20 Ιανουαρίου

Ένα νέο εργαστήριο ξεκινά στις 20 Ιανουαρίου 2018 αυτή τη φορά με δημιουργίες από πηλό, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα. Στο πλαίσιο της πετυχημένης δράσης, που φέρνει κοντά παππούδες, γιαγιάδες και εγγόνια μέσα από κοινές καλλιτεχνικές δραστηριότητες στον χώρο του Μουσείου, «Παππούδες και εγγόνια» επιστρέφουν.

Διαβάστε επίσης
Συναυλία του Νίκου Λαάρη στο Μέγαρο Μουσικής

Με αφορμή την έκθεση Πάρι Πρέκα που φιλοξενείται στο Τελλόγλειο και με την καθοδήγηση της Μαρίας Μυστακίδου, παππούδες κι εγγόνια θα δημιουργήσουν μαζί ανάγλυφα και τρισδιάστατα έργα τέχνης από πηλό, γύψο και απλά υλικά.

Θα γίνουν τρεις δίωρες συναντήσεις: Σάββατο 20 -27 Ιανουαρίου και 3 Φεβρουαρίου 2018 (11.00-13.00). Κόστος συμμετοχής για όλο τον κύκλο: 40 ευρώ. Πληροφορίες στο τηλ. 2310 247111.