Η έκθεση «Εστιά-ζω» στο Επταπύργιο (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Στο πλαίσιο της 6ης Μπιενάλε Η 6η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης που φέτος φέρει την ονομασία «Φαντασιακές Εστίες» έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού με το πλήθος των δράσεων και των εκθέσεων που πραγματοποιούνται σε διάφορα σημεία της πόλης. Στο Επταπύργιο παρουσιάζεται η έκθεση «Εστιά-ζω» της ομάδας Horror Vacui, σε επιμέλεια της Μαρίας Ξυπολοπούλου και […]

Στο πλαίσιο της 6ης Μπιενάλε

Η 6η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης που φέτος φέρει την ονομασία «Φαντασιακές Εστίες» έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού με το πλήθος των δράσεων και των εκθέσεων που πραγματοποιούνται σε διάφορα σημεία της πόλης.

Στο Επταπύργιο παρουσιάζεται η έκθεση «Εστιά-ζω» της ομάδας Horror Vacui, σε επιμέλεια της Μαρίας Ξυπολοπούλου και του ιστορικού τέχνης Στρατή Πανταζή.

an

Η εκδήλωση, που είναι σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσσαλονίκης, θα είναι ανοιχτή στο κοινό ως τις 12 Νοεμβρίου κινείται πάνω στο σύγχρονο αλλά και διαχρονικό θέμα του ανθρώπου-πρόσφυγα που φεύγει από την εστία του αναζητώντας το νέο του σπίτι. Παράλληλα, έργα της έκθεσης αφορούν και τις φυλακές του Γεντί Κουλέ.

Ο ζωγράφος Αλέξανδρος Αμπατζόγλου μιλάει στην κάμερα του Life-Events.gr για την συγκεκριμένη έκθεση και την 6η Μπιενάλε

;