“Φεστιβάλ Κασσάνδρας 2021”: Ο Κώστας Μακεδόνας στη Σίβηρη

Το πάρτι, που μόνο το group της PARTYTURA  ξέρει να προσφέρει στους φίλους του, φτάνει στη Χαλκιδική και ο Κώστας Μακεδόνας ανέλαβε την έναρξη του.

Σε ένα τόσο «ιδιαίτερο» καλοκαίρι, οι νύχτες ξεγνοιασιάς και το γλέντι –ίσως- επιβάλλεται να μην απουσιάσουν! Η ανάγκη να ακούσουμε ένα αγαπημένο group, έναν αγαπημένο τραγουδιστή και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί τα τραγούδια της παρέας γίνεται εντονότερη παρά ποτέ. Η στιγμή που ένα πρόγραμμα που θα μας επαναφέρει σε στιγμές ξεγνοιασιάς, κεφιού και αλησμόνητων αναμνήσεων έφτασε και ο Κώστας Μακεδόνας θα φροντίσει για όλα τα παραπάνω.

Παραμονή Δεκαπενταύγουστου, το Σάββατο 14 Αυγούστου, σε μια μαγική βραδιά στο αμφιθέατρο της Σίβηρης, με τραγούδια από όλο το φάσμα της καλής ελληνικής μουσικής σ´ ένα πρόγραμμα απ´ αυτά που μας έκαναν ν´ αγαπήσουμε την PARTYTURA.

Μία έκτακτη συγκινητική συνύπαρξη έρχεται με σκοπό να μας μεταφέρει στις μέρες του λατρεμένου «Ακροάματος» και να ολοκληρώσει την νύχτα-απόπειρα επιστροφής στις ανάγκες της παρέας. 35 χρόνια μετά την γέννηση του Ακροάματος, η συμμετοχή του Κώστα Μακεδόνα μας καλεί να ζήσουμε ξανά τις αξέχαστες εκείνες νύχτες γεμάτες μεράκι, αληθινά αισθήματα και κέφι του παλιού καιρού!

Για μια νύχτα το αμφιθέατρο της Σίβηρης γίνεται τόπος ονείρου! Επιστρέφει σε χιλιάδες λατρεμένες νύχτες με ένα πρόγραμμα των πιο αγαπημένων ελληνικών τραγουδιών που έχουμε απόλυτη ανάγκη να ακούσουμε ξανά.

Διαβάστε επίσης
Χαλκιδική: Ξέσπασε φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στον Αγιο Παύλο

Με απίστευτο σεβασμό στο ελληνικό τραγούδι, οι τραγουδιστές και οι μουσικοί θα μας ταξιδέψουν στην προ πανδημίας διασκέδαση, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια όλων μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

Τοποθεσία: Αμφιθέατρο Σίβηρης, Σίβηρη, Κασσάνδρα, Χαλκιδική

Ώρα προσέλευσης: 20.00

Ώρα Έναρξης: 21:00

Γενική Είσοδος: 15.00 €

Πώληση Εισιτηρίων μέσω viva.gr :

https://www.viva.gr/tickets/music/amfitheatro-siviris/summer-partytura/

και τα εκδοτήρια του Αμφιθεάτρου Σίβηρης.

Σεβόμενοι τους περιορισμούς για την προστασία της δημόσιας υγείας, οι θέσεις είναι περιορισμένες για να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.

Η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων πρέπει να τα έχουν εκτυπωμένα ή σε ηλεκτρονική μορφή για επικύρωση και είσοδο στον χώρο την ημέρα της συναυλίας.
Για την είσοδο του κοινού στην συναυλία δεν απαιτείται rapid test ή self test ούτε πιστοποιητικό εμβολιασμού. Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων και υγειονομικών κανόνων σύμφωνα με τις οδηγίες του
ΕΟΔΥ για τους υπαίθριους χώρους συναυλιών/παραστάσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.