Κωνσταντίνος Μουσούλης και Θανάσης Τσαλταμπάσης σε ένα ξεχωριστό Masterclass στην Θεσσαλονίκη

Θανάσης Τσαλταμπάσης και Κωνσταντίνος Μουσούλης ενώνουν δυνάμεις και έρχονται στην Θεσσαλονίκη.

Ο γνωστός ηθοποιός και ο ταλαντούχος σκηνοθέτης, γιος της Αγγελικής Νικολούλη, μετά την επιτυχία του 1ο Masterclass του Thespians on Camera που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα συνεχίζουν στην Θεσσαλονίκη.

Στο Θέατρο Σοφούλη το διήμερο 28-29/5 θα παρουσιάσουν το σεμινάριο πάνω στην “ΚΩΜΩΔΙΑ στην κάμερα” που συνδυάζει θεωρία – πρακτική – Q&A.

Σάββατο 28-05 14:00 με 18:00

Κυριακή 29-05 12:30 μe 18.00

ΘΕΑΤΡΟ ΣΟΦΟΥΛΗ Τραπεζούντος 4 & Σοφούλη, Καλαμαριά

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη THESPIANS ON CAMERA (@thespians_on_camera)

Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης είναι βραβευμένος σκηνοθέτης με πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας. Έχει γράψει και σκηνοθετήσει 16 μικρού μήκους ταινίες διαφόρων ειδών από δράμα, κωμωδία, θρίλερ, δράσης, film noir και βουβές. Έχει συνεργαστεί με ηθοποιούς που έχουν συμμετάσχει σε δημοφιλείς διεθνείς σειρές όπως Game of Thrones, Homeland, True Blood, Blacklist, Banshee, Hawaii Five-0, The Good Wife και Breaking Bad. Έχει επίσης γράψει και σκηνοθετήσει πάνω από 50 web-scenes όπου είχε την ευκαιρία να δουλέψει με ηθοποιούς κάθε ηλικίας, εθνικότητας και επιπέδου.

Διαβάστε επίσης
Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Πέτρος Φιλιππίδης

Τα τελευταία δύο χρόνια διδάσκει υποκριτική μπροστά στη κάμερα, κυρίως μέσω των σεμιναρίων που πραγματοποιεί σε Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη και Αθήνα. Παράλληλα προετοιμάζεται να σκηνοθετήσει τη πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία.