Νάουσα: Παρουσιάστηκε σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση το κοντσέρτο “Naousa Concert” (ΦΩΤΟ)

Νάουσα

Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και ο σπουδαίος διεθνούς φήμης Ναουσαίος κιθαρίστας Θάνος Μήτσαλας χάρισε μία μαγευτική και συγκινητική βραδιά το βράδυ του Σαββάτου (30.04.2022) στους επίσημους προσκεκλημένους και στο κοινό της Νάουσας.

Ειδικότερα, παρουσίασαν στη Νάουσα σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση, το κοντσέρτο «Naousa Concerto» για κιθάρα και Συμφωνική Ορχήστρα του συνθέτη Sergio Assad, παρουσία της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, που βρίσκεται στη Νάουσα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της ιστορικής μνήμης για τα 200 χρόνια από το Ολοκαύτωμα της Ηρωικής Πόλης.

Νάουσα

Επίσης, το «Naousa Concerto» παρακολούθησαν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ο Υφυπουργός Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, οι Βουλευτές Ημαθίας της ΝΔ , Λάζαρος Τσαβδαρίδης και Αναστάσιος Μπαρτζώκας, ο Βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Άγγελος Τόλκας, ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, εκπρόσωποι του στρατού, των σωμάτων ασφαλείας, της αυτοδιοίκησης, φορέων και συλλόγων κ.α.

Νάουσα

Νάουσα