Ο «Καρυοθραύστης» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Από το Κρατικό Μπαλέτο στον πάγο της Αγίας Πετρούπολης της Ρωσίας

Από το Κρατικό Μπαλέτο στον πάγο της Αγίας Πετρούπολης της Ρωσίας

Ένα από τα πιο αγαπημένα κλασικά έργα όλων των εποχών «Ο Καρυοθραύστης» παρουσιάζεται στη Θεσσαλονίκη για δύο μοναδικές παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 19 και 20 Μαρτίου 2019 από το Κρατικό Μπαλέτο στον πάγο της Αγίας Πετρούπολης της Ρωσίας, στην πιο ελκυστική του μορφή – με χορογραφία στον πάγο –  Ρωσικού σχηματισμού, που λατρεύουν οι οπαδοί της κλασικής τέχνης.

Το 2017 δημιουργήθηκε από τον αξιότιμο χορογράφο Konstantin Boyarsky το Κρατικό Μπαλέτο στον πάγο «Αγία Πετρούπολη» το οποίο γιόρτασε την 50η επέτειό του με μια σειρά παραστάσεων στην Κίνα, τη Γαλλία, την Τσεχική Δημοκρατία, την Ιταλία, την Κροατία, τη Σερβία, τη Βουλγαρία, τη Μέση Ανατολή και τη Νότια Αμερική.

Με πρωτότυπη μουσική του Τσαϊκόφσκι, η σκηνή θα μετατραπεί σε μια παγωμένη λίμνη, η οποία θα βυθίσει τους θεατές στον παραμυθένιο κόσμο των χαριτωμένων κύκνων κατά την εκτέλεση των ρωσικών ολυμπιακών πρωταθλητών του καλλιτεχνικού πατινάζ.
Κάθε εμφάνιση του Ρωσικού «Μπαλέτου στον πάγο» στέφεται με απόλυτη επιτυχία. Όλες οι εμφανίσεις του θιάσου είναι sold out πολλές εβδομάδες πριν τις προγραμματισμένες παραστάσεις. Αυτή είναι η μοίρα του (Καρυοθραύστη) σε όλες του τις περιοδείες.

Η παράσταση «Ο Καρυοθραύστης» δεν χρειάζεται συστάσεις. Μετά την πρεμιέρα του το 1877 στη Μόσχα από το «Θέατρο Μπολσόι», το έργο έχει περιοδεύσει σε διάσημα θέατρα σε όλο τον κόσμο με διαφορετικές ερμηνείες για παιδιά και ενήλικες.
Το γεγονός ότι πρωταγωνιστούν οι εντυπωσιακοί χορευτές από το μπαλέτο «Αγία Πετρούπολη» δημιουργεί την προσμονή για μια ολοζώντανη παράσταση που θα σας μείνει αξέχαστη για τις ακροβατικές φιγούρες τους, την πλούσια σκηνοθεσία, τα αυθεντικά κοστούμια που κόβουν την ανάσα.

Μεταξύ των 20 δημοφιλών αθλητών της Ρωσίας – βιρτουόζων χορευτών πάγου διακρίνονται και πρωταγωνιστούν οι Ευρωπαίοι Ολυμπιονίκες Lyudmila Belousov και Oleg Protopopov, που είναι γνωστοί ως «Ρώσοι πλοίαρχοι του αθλητισμού», λόγω των πολλών νικών τους στους πιο διάσημους διαγωνισμούς. Μια αυθεντική παράσταση γεμάτη συγκινήσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

ΤΟ ΜΠΑΛΕΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΈΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
και παρουσιάζει την αυθεντική παράσταση «Ο Καρυοθραύστης»
Τρίτη 19 & Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019, στις 21:00
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Ώρα Έναρξης: 21:00
Τιμές Εισιτηρίων:
Α Ζώνη: Κανονικό 49 ευρώ
Β Ζώνη: Κανονικό 39 ευρώ
Γ Ζώνη: Κανονικό 29 ευρώ
Δ Ζώνη: Κανονικό 19 ευρώ
Παιδιά έως 16 ετών: 10 ευρώ
Φοιτητικό, Ανέργων, ΑΜΕΑ: 15 ευρώ

ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
5 ευρώ έκπτωση στην τιμή του κανονικού εισιτηρίου για τα πρώτα 200 εισιτήρια!

Α Ζώνη: Κανονικό 44 ευρώ
Β Ζώνη: Κανονικό 34 ευρώ
Γ Ζώνη: Κανονικό 24 ευρώ
Δ Ζώνη: Κανονικό 14 ευρώ
Παιδικό ως 16 ετών: 10 ευρώ
Φοιτητικό, Ανέργων, ΑMEA: 15 ευρώ