“Οι Κρημνοί” στο Θέατρο Αυλαία

Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου Οι κρημνοί είναι ένα θεατρικό performance σε σύλληψη και σκηνοθεσία του Ανδρέα Μπαλαούρα που πραγματεύεται τις ιδιάζουσες συμπεριφορές μίας ερωτικής σχέσης και μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο Θέατρο Αυλαία Πλατεία ΧΑΝΘ, στις 18 Δεκεμβρίου 2017, 19:00-20:00. Ο κρημνός ένα μόσχευμα, ένα κομμάτι του ιστού που λαμβάνεται από ένα μέρος του σώματος». […]

Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου

Οι κρημνοί είναι ένα θεατρικό performance σε σύλληψη και σκηνοθεσία του Ανδρέα Μπαλαούρα που πραγματεύεται τις ιδιάζουσες συμπεριφορές μίας ερωτικής σχέσης και μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο Θέατρο Αυλαία Πλατεία ΧΑΝΘ, στις 18 Δεκεμβρίου 2017, 19:00-20:00.

Ο κρημνός ένα μόσχευμα, ένα κομμάτι του ιστού που λαμβάνεται από ένα μέρος του σώματος». Όταν οι σχέσεις αποδομούνται, οι προσωπικότητες αλλοιώνονται, χάνεται η αξιοπρέπεια και η λογική. Τα κομμάτια δεν μπορούν να συνυπάρξουν για να ζήσουν αρμονικά. Η ζήλια, ο εγωισμός και η διεκδίκηση εκτοπίζουν τη βούληση. Οι στιγμές που το μυαλό ξεφεύγει πέρα από κάθε λογική, οι πράξεις μετατρέπονται σε παρανοϊκά βιώματα. Χρησιμοποιώντας τα νήματα σαν φλέβες, δένουνε τις πράξεις και άλλες φορές τις θρυμματίζουν.
Ποιoς μας δεν έζησε αυτά που δεν είπε ποτέ σε κανέναν;

“Κάτω ἔχασκε μέγας κρημνός, μονότονος, προκαλῶν σκοτοδίνην…”
(Α. Παπαδιαμάντης)

Παραγωγή : Chalkos Gallery
Σύλληψη – σκηνοθεσία: Ανδρέας Μπαλαούρας
Σκηνικά: Βιβή Παπαδοπούλου
Μουσική: Χάρης Γκατζόφλιας
Δημιουργία αφίσας: Κική Χούρου
Φωτογραφία: Γιώργος Ευαγγέλου

Διαβάστε επίσης
"Ερως Εστί" στο Θέατρο Σοφούλη

Παίζουν:
Δημήτρης Βασιλειάδης
Μαρία Σεμερτζίδου
Ναταλία Τζιαρού

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 19:00
Θέατρο »ΑΥΛΑΙΑ»
Γενική είσοδος: 10 ευρώ
Διάρκεια παράστασης 60 λεπτά
Τηλ 2310 250956
Προπώληση εισιτηρίων Chalkos Gallery
Δ-Π 18.30-21.00
(Ιουστινιανού 21, δίπλα στην Παναγία Χαλκέων)