Σέρρες: «Οι Γυναίκες του Μίκη» από το Γυναικείο φωνητικό Σύνολο “Voci Contra Tempo”

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και την υποστήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Σερρών παρουσιάζουν το Σάββατο (5/3) στις 20:00, στο Ζιντζιρλί τζαμί στις Σέρρες, τη μουσική εκδήλωση με τίτλο: «Οι Γυναίκες του Μίκη».

Σέρρες: Το Γυναικείο φωνητικό Σύνολο “Voci Contra Tempo”, φιλοδοξεί να μοιραστεί με το κοινό των Σερρών μία ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα προσέγγιση στο έργο του Μίκη Θεοδωράκη, με αφορμή την αποδημία του κορυφαίου συνθέτη τη χρονιά που μας πέρασε, αλλά και τον εορτασμό της ημέρας της γυναίκας.

Πρόκειται για μία μουσική παράσταση όπου η γυναικεία μορφή στα τραγούδια του Μίκη είναι εμφανής, πολυπρόσωπη, δοξασμένη, πληγωμένη, ελπιδοφόρα, και κυρίως… ζωντανή! Από τον αστείρευτο πλούτο των τραγουδιών του Μίκη Θεοδωράκη σε ποίηση Ρένας Χατζηδάκη, Κώστα Βίρβου, Ιάκωβου Καµπανέλλη, Οδυσσέα Ελύτη, Γιάννη Ρίτσου, Μάνου Ελευθερίου, Νίκου Γκάτσου, Ερρίκου Θαλασσινού, Δημήτρη Χριστοδούλου, Γιάννη και Μίκη Θεοδωράκη, επιλέξαμε αυτά που υμνούν τη γυναίκα-αγαπημένη, τη γυναίκα-µάνα, τη γυναίκα-αγωνίστρια, την Παναγιά, και τέλος, το μικρό κορίτσι, αυτό που φωλιάζει στην καρδιά κάθε γυναίκας, μικρής ή μεγάλης…

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Για πληροφορίες & κρατήσεις θέσεων καλέστε στο τηλέφωνο 23213-50308 & 23213–50313
(κατά την είσοδο απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας)

Διαβάστε επίσης
Σέρρες: Πυροσβεστικό όχημα συγκρούστηκε με αυτοκίνητο - Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: «Voci Contra Tempo» Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο

VCT-Home

Καλλιτεχνική Επιμέλεια – Μουσική Διεύθυνση: Σοφία Γιολδάση
Πιάνο και χορωδιακές επεξεργασίες: Θανάσης Μπιλιλής
Αφήγηση και επιμέλεια κειμένων: Γρηγόρης Πυριαλάκος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.