«Σχεδόν Σαράντα»: Ο Γιώργος Χατζηπαύλου στο θέατρο Αθήναιον

Υπόσχεται στιγμές ασταμάτητου γέλιου

Μια από τις καλύτερες stand up comedy παραστάσεις και μια από τις πιο αστείες κωμωδίες της προηγούμενης σεζόν επιστρέφει ανανεωμένη. Από την Παρασκευή 3 Μαρτίου και για 9 οριστικά τελευταίες παραστάσεις, στη μικρή σκηνή του θέατρο Αθήναιον.

Μια παράσταση που περιγράφει και αναλύει όλα τα στάδια στη ζωή ενός άντρα, αλλά και την σχέση του με το άλλο φύλο. Την σημερινή εποχή αλλά και όλα τα παράξενα που βλέπουμε και βιώνουμε καθημερινά!
Ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι και το γεγονός πως μπορούν να παρακολουθήσουν stand up comedy στον ίδιο χώρο και μικρά παιδιά από 6 έως 12 ετών από το Σάββατο 4 Μαρτίου.

0403xatzipaulou 1

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου προσαρμόζει το κείμενο για τα παιδιά, σε γλώσσα και παρεχόμενο ώστε να είναι κατάλληλο για τους μικρούς θεατές! Τα παιδιά διασκεδάζουν γιατί παρακολουθούν επί σκηνής θέματα που αφορούν την ζωή τους, από τη σχέση τους με τους γονείς, το σχολείο και τους φίλους μέχρι το μέλλον και πως το βλέπουν, τα επαγγέλματα, τα χόμπι, τους ήρωες και πολλά ακόμα.

Είναι μια διαφορετική και πρωτότυπη παράσταση όπου παιδιά και γονείς περνούν εξίσου καλά. Μοναδικός συνδυασμός κοινού που παρακολουθεί με το ίδιο ενδιαφέρον, ενώ έρχονται σε επαφή με το υπέροχο είδος της κωμωδίας!
Ο Γιώργος Χατζηπαύλου ασχολείται επαγγελματικά με το stand up cοmedy από το 2007. Είναι ένας από τους πρωτοπόρους του είδους στην Ελλάδα, με πολύ πλούσιο βιογραφικό και πολλές επιτυχίες!
Θέατρο Αθήναιον- Βασιλίσσης Όλγας 35
Τηλέφωνο: 2310832060

<

p style=”text-align: justify”>0403xatzipaulou 2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *