Συγκέντρωση πρωτότυπων επιστημονικών εργασιών για την Επιστημονική Επετηρίδα για την Θεσσαλονίκη

Από το Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης  Το Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης επιθυμεί να γνωστοποιήσει σε ερευνητές, οι οποίοι ασχολούνται με θέματα που αφορούν την ιστορία της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής, ότι ξεκίνησε η διαδικασία συγκέντρωσης πρωτότυπων επιστημονικών εργασιών με σκοπό την έκδοση του 10ου τόμου της Επιστημονικής Επετηρίδας του με τίτλο «Θεσσαλονίκη». Τα θέματα της Επετηρίδας […]

Από το Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης 

Το Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης επιθυμεί να γνωστοποιήσει σε ερευνητές, οι οποίοι ασχολούνται με θέματα που αφορούν την ιστορία της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής, ότι ξεκίνησε η διαδικασία συγκέντρωσης πρωτότυπων επιστημονικών εργασιών με σκοπό την έκδοση του 10ου τόμου της Επιστημονικής Επετηρίδας του με τίτλο «Θεσσαλονίκη». Τα θέματα της Επετηρίδας καλύπτουν τους τομείς της Ιστορίας, Αρχαιολογίας, Λαογραφίας, Γλωσσολογίας, Ιστορίας της Τέχνης, Λογοτεχνίας, Μνημειακής Τοπογραφίας και Πολεοδομίας. Οι εργασίες θα παραδίδονται στα ελληνικά, σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή (γραμμ. Times New Roman, μεγ.12, διάστ.1,0) και δε θα ξεπερνούν τις 20 σελίδες. Σε περίπτωση που την εργασία συνοδεύουν εικόνες θα πρέπει αυτές να παραδίδονται σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο .tif, ανάλυση 300dpi) και να συνοδεύονται από άδεια για τη δημοσίευσή τους.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Στην "Αρωγή" θα μεταφέρονται ασθενείς με κορονοϊό

Η συγκέντρωση των εργασιών θα ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2018.

Όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τις Κατερίνα Κρικώνη και Παυλίνα Μαργαρίτου στα τηλέφωνα του Κέντρου Ιστορίας: 2310 264668 & 2310 274167, e-mail: [email protected] και [email protected], για να τους αποσταλούν ηλεκτρονικά οι προδιαγραφές συγγραφής των παραπομπών του κειμένου τους.

ΚΕΝΤΡΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
(ΜΕΓΑΡΟ ΜΠΙΛΛΗ)
ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΟΥ/ 54621 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ: 2310 264668, 2310 274167 / ΦΑΞ: 2310 274710