Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης: Συναυλία αφιέρωμα στον συνθέτη Νίκο Κυπουργό

Η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει το έργο του πολυβραβευμένου συνθέτη Νίκου Κυπουργού υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Χάρη Ηλιάδη σε μια συναυλία-αφιέρωμα στον πρωτοπόρο συνθέτη, που αδιαμφισβήτητα συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων συνθετών της νεότερης γενιάς στη χώρα μας.  

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022, στις 21.00, η αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» του κτιρίου Μ2, θα γεμίσει με ήχους από το ποικιλόμορφο έργο του επιτυχημένου συνθέτη, που έχει στο βιογραφικό του πολλές και σπουδαίες συνεργασίες. Χάρη στον επαγγελματισμό που τον διακρίνει, τον σεβασμό που επιδεικνύει προς την τέχνη και τις εξαίσιες μουσικές του, ο Νίκος Κυπουργός έχει τιμηθεί με πολλά και γνωστά ελληνικά και διεθνή βραβεία.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Υποψήφιος για δήμαρχος ο Στέλιος Αγγελούδης

Το μουσικό «κουβάρι» της καλλιτεχνικής διαδρομής του Νίκου Κυπουργού «ξετυλίγουν η σοπράνο Βάσια Ζαχαροπούλου και ο τενόρος Δημήτρης Πακσόγλου που συμπράττουν με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης,.

Η συναυλία – αφιέρωμα στο Νίκο Κυπουργό αποτελεί μια συμπαραγωγή της Διεύθυνση Πολιτισμού-Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης με τo Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Τιμές εισιτηρίων: 17 ευρώ, 12 ευρώ, 10 ευρώ (μειωμένο)

Πληροφορίες και εισιτήρια μπορείτε να βρείτε εδώ:
http://www.tch.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=3&tcheid=2920
και https://www.viva.gr/tickets/music/synaulia-afieroma-ston-niko-kypourgo/

αφίσα