Συνάντηση του προέδρου του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης με την πρόξενο των ΗΠΑ

Θεσσαλονίκη: Την Γενική Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, Elizabeth K. Lee, υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ο Πρόεδρος του Οργανισμού Βασίλης Γάκης.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στους τρόπους περαιτέρω ανάπτυξης των πολιτιστικών δεσμών Ελλάδας-Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και στην ενδυνάμωσή τους με σημείο αναφοράς το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και κατ’ επέκταση τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Γάκης επισήμανε πως: «Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκα στο Μέγαρο Μουσικής μια καλή φίλη της Ελλάδος και δη της Θεσσαλονίκης, την κα. Elizabeth K. Lee. Μου προκάλεσε πολύ ευχάριστη εντύπωση η διάθεσή της να γνωρίσει το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, την ιστορία του, το έργο του και το αποτύπωμά του στην πολιτιστική ταυτότητα της πόλης μας και ευρύτερα της Μακεδονίας και της Θράκης. Είμαι βέβαιος πως η συνάντηση αυτή αποτελεί την απαρχή μιας γόνιμης και εποικοδομητικής συνεργασίας με το Γενικό Προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη».

«Οι πολιτιστικοί δεσμοί ΗΠΑ και Ελλάδας είναι δυνατοί και γίνονται ισχυρότεροι» επισήμανε από την πλευρά της η Γενική Πρόξενος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής κα. Lee.

Διαβάστε επίσης
ΗΠΑ: Ξέχασαν... το μωρό τους στο αυτοκίνητο και πέθανε από ανακοπή καρδιάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.