«Το πνεύμα των Χριστουγέννων – Σκρουτζ» στο Θέατρο Ταξίδι Ονείρου

Για τέσσερις παραστάσεις

Για τέσσερις παραστάσεις

«Το πνεύμα των Χριστουγέννων – Σκρουτζ» Του Κ. Ντίκενς. Μια παράσταση για όλη την οικογένεια!!! Από 4 ων έως και 104 ων ετών στο Θέατρο Ταξίδι Ονείρου.

Λίγα λόγια για τον…Σκρουτζ. Τον Eμπενέζερ Σκρουτζ!!! Κεντρικό ήρωα της ιστορίας μας, που η τσιγκουνιά του δεν έχει προηγούμενο. Δεν είναι σε θέση να ζήσει, ν αγαπήσει, να χαρεί. Το κύριο μέλημά του είναι πως θα ξοδέψει λιγότερα για τις ανάγκες του. Όλα αυτά μέχρι που τον επισκέπτεται το πνεύμα των Χριστουγέννων. Στη συνέχεια, όλα αλλάζουν… O Σκρουτζ ανακαλύπτει την ευτυχία, τη γαλήνη και την αγάπη.

Καταλαβαίνει ότι τίποτε δεν είναι πιο πολύτιμο απ αυτά τα συναισθήματα. Μπορούμε να πούμε ότι Το Πνεύμα των Χριστουγέννων αποτελεί έναν ύμνο στη χαρά της ζωής και της αγάπης!!! «Το πνεύμα των Χριστουγέννων – Σκρουτζ» Του Κ. Ντίκενς. Στο Θέατρο Ταξίδι Ονείρου Διάρκεια: 60΄ Σε διασκευή και για μικρά παιδιά!!!

Διασκευή: Μαίρη Μυλωνά, Αλίκη Ροβέρτου, Βαγγέλης Ηλιάδης. Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Ηλιάδης. Παίζουν: Λάζαρος Αντωνούδης, Δημήτρης Κόττας, Γεωργία Περηφάνου, Σαββίνα Παρταλίδου, Γιάννης Ξενιτόπουλος, Αλίκη Ροβέρτου, Αναστάσιος Καραγιάννης. Πρόγραμμα παραστάσεων Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 12:00 Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 12:00 Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 12:00 Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στις 12:00 Τηλέφωνο κρατήσεων: 6972.702870. Εισιτήρια: Μεγάλοι 6 ευρώ, παιδιά 4 ευρώ.