Γιάννης Μυλόπουλος στο Life-Events.gr: «Ποτέ δεν υπήρξε οικονομικό πρόβλημα για το Μετρό της Θεσσαλονίκης»

Ο πρόεδρος της «Αττικό Μετρό» σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Life-Events.gr Ακρως αποκαλυπτικός, σίγουρος για το μέλλον του έργου αλλά και αιχμηρός, όσον αφορά την προηγούμενη διοίκηση, εμφανίστηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Life-Events.gr, o πρόεδρος της «Αττικό Μετρό Α.Ε.» Γιάννης Μυλόπουλος. «Δεν το ξέρει ο κόσμος αυτό, αλλά ποτέ δεν υπήρξε οικονομικό πρόβλημα για […]

Ο πρόεδρος της «Αττικό Μετρό» σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Life-Events.gr

Ακρως αποκαλυπτικός, σίγουρος για το μέλλον του έργου αλλά και αιχμηρός, όσον αφορά την προηγούμενη διοίκηση, εμφανίστηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Life-Events.gr, o πρόεδρος της «Αττικό Μετρό Α.Ε.» Γιάννης Μυλόπουλος.

«Δεν το ξέρει ο κόσμος αυτό, αλλά ποτέ δεν υπήρξε οικονομικό πρόβλημα για το Μετρό της Θεσσαλονίκης. Ο κόσμος νομίζει ότι δεν υπήρχαν λεφτά και τώρα υπάρχουν. Τα χρήματα είναι εγκεκριμένα από την Ευρωπαϊκή Ενωση και διασφαλισμένα. Ποτέ δεν ήταν πρόβλημα τα χρήματα, το πρόβλημα ήταν στο μυαλό των διοικούντων», τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Μυλόπουλος θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Παράλληλα, δηλώνει πως το έργο το τελευταίο διάστημα προχωράει απρόσκοπτα, ξεκαθαρίζει πως θα είναι συνεπείς στο χρονοδιάγραμμα, δίνοντας μάλιστα ημερομηνίες, ενώ ήδη μελετώνται και σχεδιάζονται τρεις μελλοντικές προεκτάσεις.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: "Να παραμείνουν στη θέση τους τα αρχαία του σταθμού Βενιζέλου"

«Αποκαταστήσαμε την καλή σχέση του έργου με τον κόσμο της πόλης» λέει χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας πως οι επαγγελματίες της πόλης δυσανασχετούν όχι φυσικά με το Μετρό αλλά με την καθυστέρηση.

Ο πρόεδρος της «Αττικό Μετρό Α.Ε.» παράλληλα, αναφέρεται στη δράση της νέας διοίκησης, ποιες είναι οι κινήσεις που έγιναν ώστε να καλυφθεί το χαμένο έδαφος και σε ποιο σημείο βρισκόμαστε τώρα, ενώ τονίζει πως το δίλλημα αρχαία ή μετρό ήταν εξ αρχής εσφαλμένο.

Ολοκληρώνοντας, ο καθηγητής Γιάννης Μυλόπουλος δηλώνει πως οι συγκοινωνίες είναι ένα κοινωνικό αγαθό και πως το Μετρό της Θεσσαλονίκης δεν είναι ανέκδοτο.

Παρακολουθήστε όσα ενδιαφέροντα λέει στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Life-Events.gr…