Κων. Γκιουλέκας: «Οι Σκοπιανοί να παραιτηθούν από τον αλυτρωτισμό τους» (ΒΙΝΤΕΟ)

Γκιουλέκας

Αποκλειστικές δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας «Η Ελλάδα δεν πρέπει να κάνει άλλο βήμα πίσω» τονίζει ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο Life-Events.gr για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, ενώ δεν εμφανίστηκε αισιόδοξος για την εξεύρεση λύσης. Ο κ.Γκιουλέκας στις δηλώσεις του συμπλήρωσε πως τα Σκόπια είναι η […]

Αποκλειστικές δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

«Η Ελλάδα δεν πρέπει να κάνει άλλο βήμα πίσω» τονίζει ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο Life-Events.gr για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, ενώ δεν εμφανίστηκε αισιόδοξος για την εξεύρεση λύσης.

Ο κ.Γκιουλέκας στις δηλώσεις του συμπλήρωσε πως τα Σκόπια είναι η πλευρά που βιάζεται, καθώς στόχος τους είναι η ένταξη στο ΝΑΤΟ και τόνισε πως περιμένει ενημέρωση από την κυβέρνηση, καθώς «ένα τέτοιο θέμα δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με μυστική διπλωματία».

Διαβάστε επίσης
Θετικός στον κορονοϊό βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Τέλος, αναφερόμενος στο θέμα των συλλαλητηρίων δήλωσε πως θα δώσει το παρών, κι ευχήθηκε να μην υπάρχουν ακραία στοιχεία που θα το εκμεταλλευτούν.

Δείτε ολόκληρη τη δήλωση του Κωνσταντίνου Γκουλέκα…