8 ιδέες για να διακοσμήσετε το τραπεζάκι του σαλονιού σας με χριστουγεννιάτικα στολίδια

Χριστούγεννα σπίτι στολισμός

Εύκολες και γρήγορες προτάσεις

Το τραπεζάκι του σαλονιού είναι ένα έπιπλο που συχνά διακοσμούμε ανάλογα με την περίοδο και την διάθεσή μας.

Τα Χριστούγεννα, μπορείτε να διακοσμήσετε το τραπεζάκι του σαλονιού με ταρανδάκια, γκλίτερ, φωτάκια, Χριστουγεννιάτικες μπάλες, γιρλάντες, Χριστουγεννιάτικα κεριά, φυσικά υλικά, Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια, σπιτάκια αλλά και φρούτα.

Δείτε παρακάτω 8 ιδέες που θα σας βοηθήσουν να διακοσμήσετε εύκολα και γρήγορα το τραπεζάκι του σαλονιού σας:

Ιδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης 2022 για το τραπεζάκι του σαλονιού: Χριστουγεννιάτικος δίσκος με κεριά και διακοσμητικά

Μπορείς να αναδείξεις το τραπεζάκι του σαλονιού φτιάχνοντας έναν πρωτότυπο και γιορτινό Χριστουγεννιάτικο δίσκο, τον οποίο θα τον τοποθετήσεις στο κέντρο του τραπεζιού. Ο δίσκος σου, μπορεί να έχει κεριά, Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, κηροπήγια, κεριά, γκλίτερ, μικρά κουκουνάρια και άλλα στολίδια.

Ιδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης 2022 για το τραπεζάκι του σαλονιού: Κεριά με τα νούμερα του νέου έτους

Μπορείς να αναδείξεις την διακόσμηση του σαλονιού σου τοποθετώντας στον γιορτινό σου δίσκο ένα μικρό Χριστουγεννιάτικο δέντρο, κουκουνάρια, ταρανδάκια και Χριστουγεννιάτικες γιρλάντες που παραπέμπουν σε έλατο. Αυτό που θα κλέψει την παράσταση είναι όμως τα κεριά που έχουν πάνω τους, τους αριθμούς του νέου έτους!

Ιδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης 2022 για το τραπεζάκι του σαλονιού: Πες ναι στα ασημικά

Μπορεί τα ασημικά πλέον να μην προτιμούνται όλο τον υπόλοιπο χρόνο, όμως τα Χριστούγεννα επιβάλλονται αφού είναι μία λαμπερή γιορτή. Vintage κηροπήγια για λαμπάδες και μερικά ασημικά που σχηματίζουν Χριστουγεννιάτικα ταρανδάκια θα ολοκληρώσουν μία σικ διακόσμηση.

Ιδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης 2022 για το τραπεζάκι του σαλονιού: Φτιάξε το δικό σου Χριστουγεννιάτικο χωριό

Μπορείς σε έναν λευκό δίσκο να φτιάξεις το δικό σου Χριστουγεννιάτικο χωριό και να τοποθετήσεις το μεγαλούργημά σου στο τραπεζάκι του σαλονιού. Μερικά διακοσμητικά δεντράκια, ένα σπιτάκι, μερικά ταρανδάκια και ό,τι άλλο θες να περιλαμβάνει το χωριό σου και είναι έτοιμη η κατασκευή σου!

Ιδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης 2022 για το τραπεζάκι του σαλονιού: Εντυπωσιακά διακοσμητικά με αποξηραμένα πορτοκάλια

Το τραπεζάκι του σαλονιού δεν είναι ανάγκη να το υπερφορτώνουμε γιατί σαν έπιπλο είναι μικρό και κοντό, οπότε η διακόσμηση πρέπει να είναι minimal και εντυπωσιακή. Μπορείς να γεμίσεις ένα παλιό βάζο που δεν χρησιμοποιείς με μερικές αποξηραμένες φέτες πορτοκαλιού και είναι έτοιμο το διακοσμητικό σου για φέτος!

Ιδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης 2022 για το τραπεζάκι του σαλονιού: Τα αγγελάκια…στο τραπέζι σου

Εντυπωσιακή σύνθεση με κεριά για το τραπεζάκι του σαλονιού είναι και η παρακάτω. Αυτά τα μικρά εντυπωσιακά Χριστουγεννιάτικα δεντράκια σε χρυσό χρώμα σε συνδυασμό με αυτά τα εντυπωσιακά και λαμπερά με γκλίτερ αγγελάκια, γεμίζουν λάμψη το σπίτι σου και κάνουν την Χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σου πιο γκλάμουρους.

Ιδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης 2022 για το τραπεζάκι του σαλονιού: Μερικά Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά αρκούν

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω το τραπεζάκι του σαλονιού δεν χρειάζεται να το υπερφορτώσουμε. Ειδικά αν η υπόλοιπη διακόσμηση του σαλονιού είναι παραδοσιακή ελληνική. Δηλαδή γεμάτη με φωτάκια, διακοσμητικά και γκλίτερ. Μερικά μικρά Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, αρκούν και η παρακάτω εικόνα στο αποδεικνύει.

Iδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης 2022 για το τραπεζάκι του σαλονιού: Πες ναι στα αλεξανδρινά λουλούδια

Τα αλεξανδρινά λουλούδια είναι τάση κάθε Χριστούγεννα, αφού είναι το λουλούδι της εποχής. Ένα μπουκέτο με αλεξανδρινά λουλούδια στο τραπεζάκι του σαλονιού αρκούν. Μπορείς να προτιμήσεις ψεύτικα αλεξανδρινά με γκλίτερ και άλλα στολίδια για πιο εντυπωσιακή διακόσμηση και μεγαλύτερη διάρκεια.

Πηγή: daddy-cool.gr