Η διακόσμηση που θα “φέρει” την άνοιξη σπίτι σας

ξύδι παράθυρα σπίτι

Έξυπνα #tips διακόσμησης

Με μικρές διακοσμητικές αλλαγές μπορείς εύκολα να καλωσορίσεις την ομορφιά της άνοιξης και μέσα στο σπίτι σου!

Τα πρώτα σημάδια της πιο ωραίας εποχής του χρόνου, που δεν είναι άλλη από την άνοιξη, είναι εμφανής. Για να διευρύνουμε την καλή μας διάθεση μπορούμε με τη σωστή διακόσμηση να βάλουμε την άνοιξη στο σπίτι μας.

Πως γίνεται αυτό; Με πολλούς και διάφορους τρόπους. Ένας και από αυτούς είναι να βάλετε χρώματα έντονα και μη στους τοίχους των δωματίων σας.

Το κόκκινο, το κίτρινο, το γαλάζιο είναι μερικά χρώματα που μπορούν να μετατρέψουν σε πιο φωτεινό το χώρο και με την ανάλογη διακόσμηση να γίνει και πιο ευχάριστος.

Και όταν λέμε διακόσμηση εννοούμε ότι μπορείτε να συνδυάσετε ωραίες κουρτίνες που θα ταιριάζουν στο χρώμα του τοίχου ώστε να αναδείξουν ακόμα περισσότερο το χώρο.

Φυτά στο χώρο

Επίσης, όμορφα κάδρα με ωραία θέματα είναι ένας ωραίος τρόπος στη διακόσμηση του σπιτιού μας. Ηλιοβασιλέματα, λουλούδια, ωραία τοπία μπορούν να φέρουν την άνοιξη στο σπίτι μας.

Εκτός από το… παιχνίδι των χρωμάτων που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας την άνοιξη μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε αρκετά φυτά σε διάφορα δωμάτια ώστε να δημιουργήσετε μια μικρή… όαση ομορφιάς.

Πάντα φυσικά με… μέτρο και σε καμία περίπτωση στα δωμάτια που κοιμόμαστε. Εκεί απαγορεύεται η οποιαδήποτε ύπαρξη φυτών για το καλό της υγείας μας. Έτσι, γλάστρες, μπαμπού βάζα με λουλούδια μπορούν να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επίσης, ωραία πολύχρωμα ριχτάρια και μαξιλάρια στους καναπέδες μας αλλά και στους καναπέδες μπορούν να να δώσουν μια ξεχωριστή πινελιά στη διακόσμηση του σπιτιού μας. Η άνοιξη μπαίνει…

Δηλαδή μαζεύουμε σιγά, σιγά τα χαλιά από τα δωμάτια και με την κίνηση μας αυτή οι χώροι γίνονται πιο μεγάλοι, αφού ανοίγει οι χώρος.

Αυτό θέλουμε και τις ζεστές εποχές του χρόνου όπως είναι η άνοιξη. Να υπάρχουν όσο πιο λίγα αντικείμενα γίνεται και έπιπλα στους χώρους ώστε να είμαστε και πιο άνετα και νιώθουμε και πιο άνετα.

Με τη σωστή διακόσμηση είτε είναι άνοιξη είτε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου μπορούμε να μετατρέψουμε το σπίτι μας σε ευχάριστο και όμορφο. Ξεκινήστε τώρα…