Ποιος είναι ο σωστός καναπές για το σαλόνι σας (ΦΩΤΟ)

DIY μαξιλάρι με παγέτες

Διαλέξτε τον ιδανικό για εσάς

Το σαλόνι είναι ο χώρος που περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας όταν βρισκόμαστε στο σπίτι και ο καναπές που βρίσκεται εκεί είναι το κεντρικό στοιχείο, γύρω από το οποίο θα φτιάξετε την διακόσμηση του δωματίου.

Για αυτό τον λόγο, πρέπει να ψάξετε σχολαστικά για να δείτε ποιος καναπές ταιριάζει στο μέγεθος και στο στυλ του χώρου που θέλετε να διακοσμήσετε. Παρακάτω σας έχουμε τις επιλογές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να βρείτε τον κατάλληλο για εσάς καναπέ.

Το Μεγάλο Σαλόνι

Στην περίπτωση που ο χώρος του σαλονιού είναι πολύ μεγάλος, το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε, είναι να πάρετε έναν γωνιακό καναπέ που να δημιουργεί δύο γωνίες αντί για μία.

καναπές

Ο Γκρι Καναπές

Αν είστε μοντέρνοι τύποι, ένας γκρι καναπές είναι μία πολύ ωραία επιλογή. Αν τελικά επιλέξετε έναν ουδέτερο, γκρι καναπέ, μπορείτε να πειραματιστείτε με πολύχρωμα μαξιλάρια ή ακόμα και να τοποθετήσετε μια ταπετσαρία με ωραίο σχέδιο πίσω του. Όπως και να έχει, οι επιλογές είναι απεριόριστες και το αποτέλεσμα πολύ ενδιαφέρον.

καναπές

Ο Καναπές Χωρίς Πλάτη

Από την άλλη, μήπως θέλετε κάτι πιο εναλλακτικό; Μία πρωτότυπη ιδέα είναι να επιλέξετε έναν καναπέ χωρίς πλάτη και να τοποθετήσετε μερικά μαξιλάρια που διαμορφώνονται εύκολα και είναι πολύ άνετα.

καναπές

Το Χαμηλό Ταβάνι

Αν το σπίτι σας έχει γενικά χαμηλό ταβάνι, ιδανική επιλογή είναι οι χαμηλοί καναπέδες (που είναι και μόδα!). Το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο και σίγουρα θα το απολαύσετε, τόσο εσείς, όσο και οι καλεσμένοι σας.

καναπές

Τα Έντονα Χρώματα

Σας αρέσει να τολμάτε στη διακόσμηση του σπιτιού σας; Τα έντονα χρώματα δίνουν πάντα μοντέρνα πινελιά σε έναν χώρο, αρκεί να τοποθετηθούν και συνδυαστούν σωστά. Για πολλούς, ένας καναπές σε έντονο χρώμα είναι δύσκολος, με την έννοια ότι απαιτείται μεγάλη προσοχή στα υπόλοιπα στοιχεία του χώρου. Δώστε βάση, ώστε το αποτέλεσμα να είναι σικ και όχι βαρύ και άκομψο.

καναπές

Ο Ουδέτερος Καναπές

Η επιλογή ενός ουδέτερου καναπέ είναι safe και σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει. Αν σας ακούγεται βαρετό σαν ιδέα, μην ανησυχείτε! Μερικές φορές, οι καναπέδες αποκτούν στιλ με βάση την τριγύρω διακόσμηση. Κάποιοι καναπέδες είναι ουδέτεροι και επηρεάζονται οπτικά από το γενικό στιλ ενός χώρου. Έτσι, με μοντέρνες πινελιές κοντά στον καναπέ, θα του δώσετε στιλ, ενώ θα μπορείτε να κάνετε αμέτρητες αλλαγές στο δωμάτιο, με τον ίδιο καναπέ.

καναπές

Πηγή: gamosorganosi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *