Τα πέντε… στυλάτα φυτά που θα διακοσμήσουν διαφορετικά το σπίτι σας (ΦΩΤΟ)

Πώς θα προσδώσετε άλλον… αέρα στη φωλίτσα σας!

Τα φυτά εσωτερικού χώρου αποτελούν μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στη διακόσμηση. Ας δούμε 5 στυλάτα φυτά που θα δώσουν προσωπικότητα στο σπίτι σας!

Τα φυτά χαρίζουν χρώμα και μοναδική ενέργεια στον χώρο. Ορισμένα μάλιστα είναι τόσο στυλάτα, που μπορούν να δώσουν χαρακτήρα, όπου και αν τοποθετηθούν. Πράγματι, ορισμένα φυτά εσωτερικού χώρου είναι τόσο δυναμικά, που προσδίδουν προσωπικότητα στον χώρο και αποτελούν κυρίαρχο στοιχείο της διακόσμησης. Ας δούμε 5 από αυτά.

1. Μονστέρα

5 στυλάτα φυτά για να διακοσμήσετε το σπίτι σας

Η μονστέρα είναι ένα εξωτικό φυτό με χαρακτηριστικά φύλλα, που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο. Πέρα από το ότι είναι μια εντυπωσιακή επιλογή για τη διακόσμηση του χώρου είναι επίσης και ένα εύκολο φυτό, καθώς δεν χρειάζεται πολύ φως και αρκεί να την ποτίζετε μια φορά την εβδομάδα. Με τη σωστή φροντίδα μπορεί να γίνει πολύ μεγάλη και να γεμίσει όμορφα τον χώρο, στον οποίο θα τοποθετηθεί.

2. Φίκος λυράτα

5 στυλάτα φυτά για να διακοσμήσετε το σπίτι σας

Ο φίκος λυράτα είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά και δημοφιλή φυτά εσωτερικού χώρου και σίγουρα τραβά την προσοχή. Τα όμορφα, πλατιά φύλλα του φίκου λυράτα το καθιστούν ένα από τα κυρίαρχα στοιχεία στον χώρο όπου θα τοποθετηθεί. Ένας μεγάλος φίκος, λοιπόν, τοποθετημένος σε ένα στυλάτο κασπό είναι ένα από τα πιο εγγυημένα διακοσμητικά που μπορείτε να τοποθετήσετε στο σαλόνι, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο.

3. Μεγάλος κάκτος

5 στυλάτα φυτά για να διακοσμήσετε το σπίτι σας

Οι κάκτοι είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα διακοσμητικά φυτά σε ένα σπίτι. Συνήθως η μορφή που τους συναντάμε είναι τα μικρά κακτάκια σε όμορφες γλάστρες. Αν θέλετε, όμως, ένα φυτό που θα δώσει χαρακτήρα στον χώρο σας, προτιμήστε έναν μεγάλο, εντυπωσιακό κάκτο που θα ταιριάζει σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού. Είναι η ιδανική επιλογή αν το σπίτι έχει boho διακόσμηση, καθώς θα του δώσει έναν τροπικό αέρα.

4. Στρελίτσια

5 στυλάτα φυτά για να διακοσμήσετε το σπίτι σας

Η στρελίτσια, περισσότερο γνωστή ως πουλί του παραδείσου, αποτελεί ένα από τα φυτά που κερδίζουν όλο και περισσότερους οπαδούς. Μια μεγάλη στρελίτσια δίνει εξωτική νότα σε οποιονδήποτε χώρο. Φροντίστε να την τοποθετήσετε σε ένα φωτεινό σημείο και να την ποτίζετε συχνά, ώστε να την διατηρήσετε πράσινη και εντυπωσιακή.

5. Ελιά

5 στυλάτα φυτά για να διακοσμήσετε το σπίτι σας

Η ελιά τελευταία έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή φυτά για τη διακόσμηση του εσωτερικού χώρου. Και αυτό γιατί είναι κομψή και επιβλητική, προσδίδοντας στον χώρο αίγλη. Ταιριάζει ιδιαίτερα σε μοντέρνους χώρους με μίνιμαλ διακόσμηση. Μπορεί να μην είναι το πιο εύκολο φυτό για να συντηρήσετε, αλλά η κομψότητά της αξίζει την προσπάθεια.

Πηγή: flowmagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *