Τρεις δουλειές στο σπίτι που μπορείτε να κάνετε όταν έχετε νεύρα

σπίτι καθαριότητα δουλειές νεύρα

Θα αποδώσει σίγουρα το… “εγχείρημα”

Ένας πολύ καλός τρόπος να εκτονώσετε τα νεύρα που μπορεί να έχετε είναι να το ρίξετε στην… καθαριότητα του σπιτιού σας.

Βάζοντας όλη την ενέργεια και τα νεύρα που έχετε μέσα σας, στο να κάνετε κάποιες δουλειές στο σπίτι σας μπορεί να αποδώσει πολύ θετικά πρώτον στην καθαριότητα του χώρου και  δεύτερον στην ψυχική σας υγεία.

Παρακάτω θα βρείτε τις τρεις δουλειές που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας για να ξεσπάσετε

Τρίψτε τα πατώματα

Ίσως η δουλειά του σπιτιού που προσφέρει την μεγαλύτερη εκτόνωση. Και δεν εννοούμε το σφουγγάρισμα με την σφουγγαρίστρα -στην περίπτωση που γίνεται έντονα βέβαια κάποια ανακούφιση προσφέρει- αλλά το τρίψιμο του πατώματος με τα χέρια. Προσοχή βέβαια στην περίπτωση που πρόκειται για παρκέ. Εκεί, κάτι τέτοιο δεν συνίσταται.

Τινάξτε τα χαλιά

Ποια καλύτερη επιλογή από το να χτυπάτε με όλη σας (σχεδόν) τη δύναμη κάτι; Αυτό, λοιπόν, είναι τα χαλιά σας τα οποία θα τα βγάλετε στο μπαλκόνι και θα αρχίσετε να τα κοπανάτε με το αντίστοιχο εξάρτημα. Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο απομακρύνετε βρομιές, σκόνες, τρίχες και ότι άλλο έχει «αποθηκευτεί» σε αυτά, αλλά θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα απελευθερώνοντας όλη την ένταση και την κακή σας ενέργεια εκεί.

Καθαρίστε τους αρμούς στο μπάνιο

Οι περισσότεροι αρμοί μπορούν να καθαριστούν αποτελεσματικά με ζεστό νερό και μια σκληρή βούρτσα. Στην πραγματικότητα, όμως, το μεγάλο πλεονέκτημα στην προκειμένη περίπτωση είναι το γεγονός ότι ο καθαρισμός των αρμών χρειάζεται αρκετή προσπάθεια και χρόνο και δεδομένου ότι η ένταση μέσα σας είναι αρκετή, ο χρόνος που θα σας πάρει για να τους καθαρίσετε και το τρίψιμο που θα κάνετε θα σας βοηθήσουν να εκτονωθείτε αρκετά.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *