Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληρώνετε πανάκριβα για καινούργιο Υπολογιστή!

Υπολογιστή υπολογιστές ανακατασκευασμένοι thestech Θεσσαλονίκη

Πώς θα αποκτήσετε τον υπολογιστή που θέλετε χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα

Η τεχνολογία σήμερα έκανε την απόκτηση υπολογιστή πιο εύκολη από ποτέ. Την ίδια στιγμή όμως η ίδια πληθώρα επιλογών δημιουργεί και το πρόβλημα της επιλογής:

• Ποιος υπολογιστής είναι καλύτερος για μένα;
• Ποια επιλογή μου δίνει περισσότερη αξία για τα χρήματά μου;
• Για να αποκτήσω τις τεχνικές δυνατότητες ενός «καλού» υπολογιστή πρέπει να πληρώσω τα υψηλά ποσά που βλέπω στις διαφημίσεις;

Πολλές επιχειρήσεις ή ιδιώτες, αγοράζουν από συνήθεια καινούριους υπολογιστές για να εκτελέσουν έργο που όμως έχει πολύ λιγότερες απαιτήσεις για να «τρέξει».

Το Microsoft Office, το web browsing, τα social media, το Skype και το Google Meet, οι πλατφόρμες ηλεκτρονικής τιμολόγησης, τρέχουν κάλλιστα σε τετραπύρινους υπολογιστές με i5 επεξεργαστή και SSD σκληρό δίσκο…

Όλοι οι υπολογιστές ΔΕΝ είναι ίδιοι, δεν έχουν τις ίδιες επιδόσεις και δεν προσφέρουν την ίδια αξία! Ο κατάλληλος υπολογιστής για εσάς είναι εκείνος του οποίου η απόδοση ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Δεν χρειάζεται να ξοδεύεσαι ούτε να ανησυχείς!
Η επιλογή υπολογιστή γίνεται πιο εύκολη από ποτέ αν αποφύγεις τον θόρυβο της τεχνολογικής πληθώρας και ταιριάξεις τις ανάγκες σου με την σωστή χρήση, πληρώνοντας ΑΚΡΙΒΩΣ όσο πρέπει και ΜΟΝΟ εκείνο που χρειάζεσαι.

Πως θα το κάνεις αυτό;

Για περισσότερα απο 4 χρόνια το Τhestech.gr προσφέρει επώνυμους ανακατασκευασμένους υπολογιστές οι οποίοι στοχεύουν ακριβώς στις βασικές σου ανάγκες. Και το σημαντικότερο; Οι υπολογιστές αυτοί είναι τουλάχιστον 50% πιο οικονομικοί σε σχέση με αντίστοιχα νέα μοντέλα.

Υπολογιστή υπολογιστές ανακατασκευασμένοι thestech Θεσσαλονίκη

Τι είναι οι ανακατασκευασμένοι υπολογιστές;

Ο όρος Refurbished PC, αφορά ανακατασκευασμένους υπολογιστές (Desktop Pcs) και φορητούς υπολογιστές (Laptops). 

Πρόκειται για υπολογιστές με leasing που χρησιμοποιούν εταιρίες, οργανισμοί κλπ, οι οποίοι επιστρέφουν σε εξουσιοδοτημένους από τις κατασκευάστριες εταιρίες τεχνικούς για να αντικατασταθούν από νεότερης γενιάς μηχανήματα.

Οι εταιρίες τα ανακατασκευάζουν πλήρως αλλάζοντας όλα τα εξαρτήματα που χρειάζονται. Κατόπιν ελέγχονται και δοκιμάζονται για τη σωστή λειτουργία τους.
 
Έτσι, επιστρέφουν στην αγορά -ανακατασκευασμένοι- σε πολύ οικονομική τιμή σε σχέση με αντίστοιχα καινούργια.

Γιατί να επιλέξετε ανακατασκευασμένο υπολογιστή:

Οι ανακατασκευασμένοι υπολογιστές αποτελούν την πιο συμφέρουσα λύση σε σχέση απόδοσης και τιμής (Value for money) για τους εξής λόγους:

• Αγοράζετε υπολογιστή υψηλών αποδόσεων γλιτώνοντας τουλάχιστον το 50% των χρημάτων σας (σχέση ποιότητας / κόστους).
• Οι ανακατασκευασμένοι (refurbished) Υπολογιστές ΔΕΝ είναι μεταχειρισμένοι από ιδιώτες! Έχουν ελεγχθεί από διαπιστευμένους τεχνικούς και έχουν αντικατασταθεί όλα τα απαραίτητα μέρη. Αποτελούν μια τεράστια ξεχωριστή αγορά όπως τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με τις ανάλογες πιστοποιήσεις & εμπορικές εγγυήσεις.

Γιατί αξίζει να επιλέξετε το Thestech.gr:

• Οι ανακατασκευασμένοι υπολογιστές από το Thestech.gr έρχονται σε κατάσταση σχεδόν καινούργιου (εξωτερικά και εσωτερικά) και δίνονται με γραπτή εγγύηση 2 ετών για σταθερούς υπολογιστές (Desktop) και 12 μηνών για φορητούς Υπολογιστές (Laptops) και Οθόνες.
• Επώνυμοι refurbished Υπολογιστές Dell, HP, Fujitsu, Lenovo και όλες οι γνωστές μάρκες Υπολογιστών και οθονών, προσφέρονται σε πολύ χαμηλές τιμές.
• Ο υπολογιστής φτάνει εντός 24 ωρών στο χώρο σας πανέτοιμος για χρήση (Plug and play) με όλα τα απαραίτητα λογισμικά.
• Επιπλέον το Thestech.gr σας προσφέρει άμεση ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ υπολογιστή σε περίπτωση βλάβης σε hardware που θα χρειαστεί περισσότερο από 2 ημέρες για επισκευή.

Αν έχετε ακόμη απορίες για την αγορά υπολογιστή, ή θέλετε να προβείτε σε αναβάθμιση και service του υπολογιστή ή του κινητού σας τηλεφώνου, μπορείτε επικοινωνήσετε με το Thestech.gr ώστε να βρείτε τον υπολογιστή που χρειάζεστε με βάση τις ανάγκες σας, ή να πραγματοποιήσετε το service στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Υπολογιστή υπολογιστές ανακατασκευασμένοι thestech Θεσσαλονίκη

Thestech φυσικό κατάστημα:
Στ. Μπαρέτη 2, Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης
τηλ: 2394 113076
E-shop: https://www.thestech.gr/
Email: info{@}thestech.gr
Facebook: Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές Thestech-PC