Οι 9 + 1 πιο δημοφιλείς αναρτήσεις στο Instagram

Μουντιάλ Αργεντινή

Ποιοι διάσημοι τις “ανέβασαν”

Πολλές είναι οι αναρτήσεις διασήμων που έχουν μαζέψει αρκετά likes στο Instagram μέσα στο 2022 και όχι μόνο.

Από την ιστορική νίκη του Λιονέλ Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, μέχρι τις χαρούμενες ανακοινώσεις για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις στο Instagram που κατέκτησαν τις online “καρδιές” μας.

Οπως στα γήπεδα έτσι και στο Instagram, η επικράτηση του Messi εις βάρος του Ronaldo ήταν συντριπτική, τουλάχιστον σε επίπεδο αριθμού likes. Eτσι η φωτογραφία του Lionel Messi που σηκώνει το Παγκόσμιο Κύπελλο παρέα με τους συμπαίκτες του από την εθνική ομάδα Αργεντινής έκανε ρεκόρ και στο Ίνσταγκραμ παίρνοντας 61 εκατομμύρια likes μόνο την πρώτη μέρα από την ανάρτησή της.

Ξεπερνώντας το world_record egg, η φωτογραφία ενός αυγού, που αναρτήθηκε τον Ιανουάριο του 2019 και πήρε πάνω από 58 εκατομμύρια likes.

Στην τρίτη θέση το post του Λιο Μέσι, να κοιμάται στο κρεβάτι αγκαλιά με τον πολυπόθητο χρυσό κύπελλο συγκέντρωσε 45 εκατομμύρια likes σε λιγότερο από 15 ώρες.

Τέταρτη στις πιο δημοφιλείς αναρτήσεις στο Instagram είναι ένα κοινό ανέβασμα με τους μεγάλους ποδοσφαιριστές Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι να παίζουν μια παρτίδα σκάκι, με χορηγό τον γίγαντα της μόδας Louis Vuitton – οι αναρτήσεις συγκέντρωσαν 40 εκατομμύρια likes σε λιγότερο από 24 ώρες.

Πέμπτος έρχεται ο Christiano Ronaldo και η Georgina με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης των διδύμων της τελευταίας, τον Οκτώβριο του 21, που ξεπέρασε τα 32 εκατομμύρια likes.

Ακολουθεί στην έκτη θέση με πάνω από 30 εκατομμύρια likes η εικόνα του ράπερ XXX Tentacion, που έμελλε να είναι η τελευταία πριν πεθάνει τον Μάιο του 2018.

Στην έβδομη θέση είναι η εικόνα της διάσημης τραγουδίστριας Ariana Grande από τον γάμο της με τον πετυχημένο κτηματομεσίτη Dalton Gomez με πάνω από 26 εκατομμύρια likes.

Στο νούμερο 8 βρίσκουμε τον λογαριασμό του Tom Holland όπου έκανε ένα Spiderman meme με τους Tobey Maguire και Andrew Garfield με περίπου 24 εκατομμύρια.

Στην ένατη θέση, η ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της Kylie Jenner τον Σεπτέμβριο του 2021 που συγκέντρωσε πάνω από 22 εκατομμύρια likes.

https://www.instagram.com/p/CZp7xP-P7lM/?utm_source=ig_web_copy_link

Τη δεκάδα συμπληρώνει η τραγουδίστρια Billie Eilish με την πρώτη της ανάρτηση ως ξανθιά τον Μάρτιο του 2021 ξεπερνώντας και αυτή τα 22 εκατομμύρια.