Το κολπάκι για να φορτίσετε το κινητό σας πολύ πιο γρήγορα

Πόσες φορές χρειάστηκε να φύγετε από το σπίτι και λίγο αντιληφθήκατε πως το κινητό σας χρειάζεται φόρτιση.

Το επίσης συχνό πρόβλημα είναι πως χρειάζεται αρκετή ώρα ώστε η μπαταρία στο κινητό να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Τα πράγματα δεν είναι τελικά τόσο άσχημα μιας και υπάρχει τρόπος να φορτίσεις το κινητό σου πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι νόμιζες. Μία είναι η βασική κίνηση, που προτείνει το exploringgreece.tv. Ποια είναι αυτή; Να το βάλεις σε λειτουργία πτήσης. Είναι η γνωστή flight mode. Από τη στιγμή που θα την ενεργοποιήσεις το κινητό σου θα φορτίσει ακόμη και δύο φορές πιο γρήγορα. Είναι περίπου το ίδιο με το να το κλείσεις. Και στην δεύτερη περίπτωση θα φορτίσει πιο γρήγορα αλλά θα χρειαστεί να καταναλώσεις πολύ περισσότερη ενέργεια όταν θα πρέπει να το ξανανοίξεις.

Με την λειτουργία σε πτήση δεν συμβαίνει αυτό μιας και η συσκευή δεν έχει κλείσει εντελώς. Θα διαπιστώσεις ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα η φόρτιση θα έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που ούτε καν το φανταζόσουν.

Κάτι ακόμη που θα πρέπει να προσέξεις κάθε φορά που φορτίζεις το κινητό σου είναι να μην το φορτίζεις με την θήκη του. Κι αυτό γιατί η συσκευή υπερθερμαίνεται και η μπαταρία με τον καιρό χάνει τη μέγιστη απόδοσή της. Φρόντιζε, λοιπόν, να το φορτίζεις χωρίς θήκη.

Δοκίμασε τα παραπάνω και θα δεις θεαματική αλλαγή στο χρόνο φόρτισης που θα πετύχεις στο κινητό σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *