3 βραβευμένοι και ταλαντούχοι chef μαγειρεύουν για το ΤhessΒao και για καλό σκοπό!

Δοκιμάστε τις ξεχωριστές επιλογές που θα σας ταξιδέψουν…

Thess γαστρονομικές… περιπλανήσεις, Thess τα καλύτερα Bao Bun της πόλης, Thess δημιουργίες από βραβευμένους σεφ, τότε… το ThessBao είναι ο απόλυτος προορισμός.

Το ThessBao, το αγαπημένο Spot Street Food της πόλης, που ξεχωρίζει για τις μοναδικές γαστρονομικές του προτάσεις, «παντρεύοντας» άριστα τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα με την ασιάτικη κουζίνα, συνεχίζει να εκπλήσσει θετικά τους λάτρεις των γεύσεών του.

Οι άνθρωποι του ThessBao ετοίμασαν για εσάς μία ξεχωριστή έκπληξη, προμηνύοντας πως ο φετινός χειμώνας θα είναι ιδιαίτερα… καυτός!

Τρεις από τους κορυφαίους σεφ της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής, βραβευμένοι και ταλαντούχοι, μαγειρεύουν αποκλειστικά για τους φίλους του ThessBao για έναν ολόκληρο μήνα και για ένα μαγικό σκοπό, – εκτός φυσικά από το να δώσουν τη δυνατότητα στον κόσμο να «ταξιδέψει» γαστρονομικά.

Ο Γκίκας Ξενάκης, ο Ανταμ Κοντοβάς και ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους ανθρώπους του ThessBao και δημιουργούν τις απόλυτες γεύσεις από τις 13 Οκτωβρίου, ενώ το πιο σπουδαίο είναι πως μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό, «Μέριμνα Παιδιού» στη Θεσσαλονίκη.

Μη χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις τρεις ξεχωριστές προτάσεις των αγαπημένων σεφ και μείνετε… συντονισμένοι, καθώς οι εκπλήξεις του ThessBao, θα συνεχιστούν…

Οι τρεις γευστικές προτάσεις των σεφ

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά, τις τρεις προτάσεις των σεφ για το ThessBao.

Ο γνωστός chef Γκίκας Ξενάκης, Head chef του εστιατορίου Aleria στην Αθήνα, Κριτής του τηλεοπτικού Top Chef στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και καθηγητής της σχολής Le Monde, μάς έφτιαξε ένα bao με ψητά σουτζουκάκια ζυμωμένα παραδοσιακά, σάλτσα από πιπεριές φλωρίνης, γιαούρτι και kimchi λάχανο.

thessbao

Ο αγαπημένος Ανταμ Κοντοβάς, Head chef του Kobra και κριτής του Game of Chefs, μάς έφτιαξε BAHN-MI BAO BUN με ψητό κοτόπουλο, πίκλες, φρέσκα μυρωδικά και μαγιονέζα Miso.

thessbao

Και ο chef padron του CTC restaurant, Πολυβραβευμένος Αλέξανδρος Τσιοτίνης, μάς απογειώνει με την κροκέτα πάπιας bao bun μαγειρεμένη με gastrique πορτοκαλιού, μαγιονέζα πορτοκάλι και ψητό pack choi.

thessbao

Υπενθύμιση: Η ενέργεια είναι σε εξέλιξη από 13 Οκτωβρίου και για ένα μήνα και μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Μέριμνα για το παιδί στη Θεσσαλονίκη.

Καλή απόλαυση!

thessbao

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.