ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ: Με 11 καταστήματα στη Χαλκιδική είναι πανέτοιμα να εξυπηρετήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη (ΒΙΝΤΕΟ)

ελληνικά market Χαλκιδική Φούρκα

Νέες υπηρεσίες με καφέ, πρωινό, έτοιμο φαγητό καθώς και καινούρια γκάμα προϊόντων

Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ φέτος το καλοκαίρι δηλώνουν δυναμικό «παρών» στη Χαλκιδική και έχουν ήδη ετοιμάσει μεγάλες εκπλήξεις για τους πελάτες τους.

Με γνώμονα να ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη, τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ έχουν μετατρέψει την επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματά τους σε μία ευχάριστη και μοναδική εμπειρία, όπου μπορείτε να καλύψετε όλες τις αγοραστικές σας ανάγκες, όλες τις ώρες της ημέρας.

ελληνικά market Χαλκιδική Φούρκα

Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ ξεκινούν τη λειτουργία των εποχικών καταστημάτων τους σε Γερακινή, Κρυοπηγή, Φούρκα, Σάρτη, Καλλικράτεια, Μουδανιά, Πευκοχώρι, Πολύχρονο, Καλλιθέα, Αφυτο και Αγιο Νικόλαο Χαλκιδικής και σας περιμένουν να κάνετε τις αγορές σας σε ένα σύγχρονο, καθαρό και φιλικό περιβάλλον.

Οι εκπλήξεις όμως από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ δεν σταματούν εδώ… Πλέον προσφέρουν και νέες υπηρεσίες καθώς μπορείτε να προμηθευτείτε από το χώρο τους έτοιμο φαγητό, πρωινό και φυσικά τον αγαπημένο σας καφέ.

ελληνικά market Χαλκιδική Φούρκα

Παράλληλα, η εταιρία έχει φροντίσει να εντάξει στις κατηγόριες των ειδών της και τα βιολογικά και τα έθνικ προϊόντα, με σκοπό να καλύψει όλες τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή.

Διαβάστε επίσης
Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα (8/8) στην Χαλκιδική (ΧΑΡΤΗΣ)

Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ δίνουν επίσης ιδιαίτερη έμφαση στη φρεσκάδα της μαναβικής και των οπωροκηπευτικών, το φρέσκο ψωμί και τον μυρωδάτο καφέ, ποικιλίας arabica.

ελληνικά market Χαλκιδική Φούρκα

Στα καταστήματα ταυτόχρονα εντάσσονται, για την εποχική ζώνη, πλήρης γκάμα τουριστικών ειδών, παιχνιδιών, καλλυντικών και ειδών θαλάσσης αλλά και είδη σπιτιού όπως είδη κουζίνας, λευκά είδη και διακοσμητικά χώρου.

Το Thes.gr επισκέφθηκε το κατάστημα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ στη Φούρκα Χαλκιδικής. Μέσα στο χώρο, δίπλα από την είσοδο οι επισκέπτες του θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τον έτοιμο καφέ τους, κάποιο σνακ, φαγητό κτλ., από τα «Γρήγορα», που εντάσσονται στο νέο project της εταιρείας.

γρήγορα ελληνικά μάρκετ Χαλκιδική Φούρκα

Μην παραλείψετε φυσικά στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ να επισκεφθείτε και την πλούσια κάβα τους.

ελληνικά market Χαλκιδική Φούρκα

Αυτό το καλοκαίρι, εκτός από τις παραλίες της Χαλκιδικής, τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ θα γίνουν ο αγαπημένος σας προορισμός!

INFO LINKS

www.ellinikamarket.gr
FB: ελληνικά market
Instagram: ellinikamarket
Youtube: Ελληνικά Market

ελληνικά market Χαλκιδική Φούρκα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.