Χώρος υψηλής αισθητικής, γευστικοί πειρασμοί που… απογειώνουν τον ουρανίσκο, άψογη εξυπηρέτηση και μία καινοτόμα ιδέα, που όμοιά της δεν έχετε συναντήσει στην Ελλάδα!
Στην περιοχή της Ανω Ηλιούπολης στη Θεσσαλονίκη αναζητήστε να βρεθείτε «Στο Δέντρο», ένα μοναδικό μεζεδοπωλείο, που θα μετατρέψει το γευστικό σας ταξίδι, σε μία πραγματικά πρωτόγνωρη εμπειρία.
Στο μαγαζί του Μιχάλη Επιτροπίδη θα δείτε το πρώτο τραπέζι – μπάρμπεκιου στην Ελλάδα, μία ιδέα που έχουμε δει μόνο στο εξωτερικό και συναντάμε κυρίως στην ασιατική κουζίνα.
Σε ένα τραπέζι ειδικά διαμορφωμένο και ιδιαίτερα κομψό, με ψησταριά και εξαερισμό από πάνω, οι πελάτες μπορούν να ψήσουν μόνοι τους τα κρέατα της επιλογής τους, όπως αυτοί θέλουν, και να τα γευτούν αμέσως στο πιάτο τους.
Και για όσους δεν το «έχουν» και πολύ με το ψήσιμο, είναι πάντα εκεί το έμπειρο και φιλικό προσωπικό του καταστήματος για να τους συμβουλεύσει. Ανακαλύψτε τις δικές σας ικανότητες στο ψήσιμο και απολαύστε με την παρέα σας μία υπέροχη γαστρονομική περιπλάνηση που θα σας μείνει αξέχαστη.
Η ιδέα φυσικά είχε τεράστια ανταπόκριση, όχι μόνο από τους Θεσσαλονικείς αλλά και από πελάτες από ολόκληρη την Ελλάδα.
Οι καινοτομίες «Στο Δέντρο» δεν σταματούν όμως εδώ… Οποιος θέλει μπορεί να απολαύσει το γεύμα του ψήνοντας το στην πυρακτωμένη πέτρα από ηφαιστειακή λάβα.
Ο ιδιοκτήτης του καινοτόμου αυτού χώρου, Μιχάλης Επιτροπίδης, μίλησε στην κάμερα του Thes.gr για την πρωτοποριακή αυτή ιδέα και εξήγησε όλη τη διαδικασία που απαιτείται για να βρεθείτε στο μοναδικό τραπέζι που… καπνίζει σε εσωτερικό χώρο, αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.
Παράλληλα, ο κ. Επιτροπίδης, ο οποίος είναι επίσης Γενικός Γραμματέας στην Ένωση Εστιατόρων Ψητοπωλών & Καφέ Μπαρ Ν. Θεσσαλονίκης, παρότρυνε τους συναδέλφους του: «Να έχουν καινοτόμες ιδέες, για να μπορέσουμε να κρατήσουμε την πόλη μας, που είναι η πόλη της γαστρονομίας, σε υψηλά επίπεδα!».