Αγγελούδης: “Η Θεσσαλονίκη αλλάζει – Οφείλουμε να τα καταφέρουμε για το καλό της”

Στέλιος Αγγελούδης

Τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, έστειλε τα δικά του μηνύματα στη  σημερινή πρώτη μετεκλογική συνέλευση της «Ομάδας για τη Θεσσαλονίκη» που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχιακό μέγαρο με σκοπό τη συγκρότηση δημοτικής παράταξης.

Ο κ. Αγγελούδης τόνισε πως «οφείλουμε να τα καταφέρουμε, για το καλό της πόλης. Είμαστε όλοι μαζί μια αδιαίρετη δύναμη που έχει εντολή να κάνει τη Θεσσαλονίκη μας καλύτερη». Δεσμεύτηκε πως η πόλη δεν πρέπει να «φτάσει ξανά στο όριο της απόλυτης απαξίωσης και αδράνειας που την παρέδωσε η προηγούμενη δημοτική αρχή. Είναι η συλλογική μας ευθύνη. Το κοινό μας χρέος έναντι όλων των πολιτών».

«Η πόλη δεν χρωστάει σε κανέναν. Εμείς οφείλουμε σε αυτήν», συμπλήρωσε ο κ.Αγγελούδης, ενώ στάθηκε στη δουλειά της διοίκησής του σε αυτές τις πρώτες ημέρες από την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων της: «Από την πρώτη μέρα ριχτήκαμε στη μάχη με τα προβλήματα. Δεν φοβηθήκαμε. Δεν κρυφτήκαμε. Στις πρώτες πενήντα ημέρες έχουμε ήδη καταγράψει μικρές νίκες και έχουμε δώσει το στίγμα των προθέσεών μας.

Η πόλη αλλάζει, το παραδέχονται άπαντες. Όμως αυτό δεν μας επιτρέπει να εφησυχάζουμε. Το αντίθετο μάλιστα: Το μεγάλο στοίχημα είναι η συνέχεια και η συνέπεια. Η επόμενη μέρα έχει μπροστά της ένα νέο μεγάλο στοίχημα. Βρισκόμαστε μόνο στην αρχή».

Διαβάστε επίσης  "Λατρευτική Εβδομάδα" στην Θεσσαλονίκη με γνωστούς καλλιτέχνες σε σύμπραξη Δήμου κι Εκκλησίας

Ο κ.Αγγελούδης ξεκίνησε την ομιλία του διαβάζοντας γράμματα που έλαβε από μικρούς μαθητές του 45ου δημοτικού σχολείου της Άνω Πόλης. Σε ένα από αυτά, η μικρή Λυδία του ζητά να προσπαθήσει αλλάξει την εικόνα που παρουσιάζουν τα σχολεία και οι γειτονιές της πόλης, να φτιάξει ασφαλείς παιδικές χαρές, να προσθέσει κάδους απορριμμάτων και να επιδιορθώσει τους δρόμους.

Τo συντονισμό και λειτουργία της παράταξης «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» αναλαμβάνουν οι Αλέξανδρος Μανδρίνος, Άδωνις Κουλιούφας και Ευριβιάδης Ελευθεριάδης, που αποτελούν μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ