Μπαράζ αυτόφωρων συλλήψεων για αδικήματα στην Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη αστυνομία

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές

Ανδρες της Αστυνομίας στην Θεσσαλονίκη προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: “Σκηνοθέτησε” ληστεία γιατί είχε χάσει 1800 ευρώ στον τζόγο

Η ενημέρωση από την ΕΛΑΣ

“Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα.

Μεταξύ άλλων,

– Αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Δράσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν απογευματινές ώρες χθες (28-03-2023) στο Δενδροπόταμο, 50χρονο ημεδαπό, ο οποίος κατείχε μικρόδεμα ηρωίνης βάρους (26,36) γραμμαρίων.

– Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πρώτες πρωινές ώρες της 28-03-2023 στη Νέα Απολλωνία Θεσσαλονίκης, τρεις (3) ημεδαποί ηλικίας 40, 17 και 37 ετών (2 άντρες – 1 γυναίκα αντίστοιχα), καθώς έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αυτοκίνητο που επέβαιναν, κατελήφθησαν ο 40χρονος με τον 17χρονο να κατέχουν αυτοσχέδιο τσιγάρο εμπλουτισμένο με κάνναβη και μικρόδεμα κάνναβης, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν κλιματιστικό, χορτοκοπτικό και φυσητήρας, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν. Επιπλέον, βρέθηκαν σκούφος τύπου full face, γάντια, κατσαβίδι, κοπίδι και (3) γαλλικά κλειδιά.

– Συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, μεσημβρινές ώρες της 28-03-2023 πλησίον του Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, 26χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν (2) μικροδέματα ηρωίνης και (1) μικρόδεμα κοκαΐνης.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε ληστεία σε εταιρία με εξοπλισμό - Οι δράστες τραυμάτισαν τον ιδιοκτήτη

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές”.