Δανιηλίδης: «Επιτέλους, ποιά συμφέροντα εκπροσωπεί;»

δήμος Νεάπολης Συκεών

Δήλωση-απάντηση του δημάρχου Νεάπολης-Συκεών στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ηλία Ζάχαρη

Με αφορμή τη δήλωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Κοινωνική Συνεργασία» κ. Ηλία Ζάχαρη, σχετικά με την επιστολή του δημάρχου Νεάπολης-Συκεών για το θέμα της τροποποίησης της διάταξης για την παράταση των μισθώσεων των δημοτικών ακινήτων, ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση-απάντηση:

«Αντί οποιασδήποτε άλλης απάντησης στην απαράδεκτη και ανεύθυνη δήλωση του κ. Ηλία Ζάχαρη, του κοινοποιούμε την ομόφωνη απόφαση της ΚΕΔΕ (ΔΣ24009062021), με την οποία ζητά η οποιαδήποτε παράταση που θα μπορεί να δοθεί στους μισθωτές δημοτικών ακινήτων αυτή να δίνεται ύστερα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Δηλαδή η απόφαση αποτυπώνει μια αμιγώς αυτοδιοικητική θέση και στάση της ΚΕΔΕ, η οποία λέει το αυτονόητο, ότι όλες οι δημοτικές υποθέσεις πρέπει να λύνονται από το Δημοτικό Συμβούλιο κάθε δήμου και όχι με αυθαίρετες και αντιαυτοδιοικητικές κυβερνητικές αποφάσεις.

»Με το περιεχόμενο της δήλωσής του ο κ. Ζάχαρης στρέφεται εναντίον όλων των δημάρχων της χώρας, όλων των μελών του Δ.Σ της ΚΕΔΕ, και πολύ περισσότερο εναντίον του προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Παπαστεργίου. Τους χαρακτηρίζει ανάλγητους και τους κάνει δριμύτατες παρατηρήσεις επειδή (φευ!) εξυπηρετούν τα δημοτικά αυτοδιοικητικά συμφέροντα και όχι των ιδιωτών.

»Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα περιμένουμε να κρίνουν τον κ. Ζάχαρη οι συνάδελφοί του δήμαρχοι, οι οποίοι από την ανακοίνωσή του μπορούν εύκολα να καταλάβουν πόσο αυτοδιοικητικός είναι και ποια συμφέροντα εξυπηρετεί ο κ.Ζάχαρης με τέτοιες απόψεις.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Οκτώ διαρρήξεις αυτοκινήτων σε τρεις ημέρες στην περιοχή Στρεμπενιώτη

»Όσον αφορά τα ευφυολογήματά του και το μπλέξιμο του νεοφιλευθερισμού με την Αριστερά, ίσως κάποιος θα πρέπει να του κάνει μαθήματα ορολογίας στην πολιτική οικονομία για να μην αυτοεξευτελίζεται».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *