Δήμος Καλαμαριάς: Επιστημονική ημερίδα με τίτλο “Η Υγεία δεν έχει φανέλα”

δήμος Καλαμαριάς

Σε συνεργασία με τον ειδικό καρδιολόγο Δρ. Διαμαντή Γκολιδάκη

Επιστημονική ημερίδα με τίτλο «Η Υγεία δεν έχει φανέλα» διοργανώνεται από την Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Καλαμαριάς σε συνεργασία με τον ειδικό καρδιολόγο Δρ. Διαμαντή Γκολιδάκη.

Η ημερίδα, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμαριάς, έχει σκοπό την ανάδειξη της ασφαλούς άθλησης και την επιβεβαίωση της άρρηκτης σχέσης Αθλητισμού – Πολιτισμού μέσω της ενίσχυσης του φίλαθλου πνεύματος.

Παράλληλα, με τη συνδρομή μιας ομάδας έγκριτων επιστημόνων ενημερώνονται γονείς, προπονητές και αθλητές για την προάσπιση της υγείας.
Το σλόγκαν «Η Υγεία δεν έχει φανέλα» θέλει να τονίσει την ενότητα πέρα των οπαδικών προτιμήσεων και ταυτόχρονα να ευαισθητοποιήσει για καίρια και διαχρονικά θέματα που απασχολούν τον αθλητικό κόσμο.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους αθλητικοί παράγοντες όλων των ομάδων της πόλης και παλαίμαχοι αθλητές, ενώ θα συντονίσει τη συζήτηση ο δημοσιογράφος Γ. Μπούζος.

Διαβάστε επίσης
Καλαμαριά: Τι αποφάσισε το ΣτΕ για το πρώην στρατόπεδο Κόδρα

Η επιστημονική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021, στις 18:00 στο Δημοτικό Γήπεδο «Αριστοτέλης» (Πόντου 115,Καλαμαριά).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *