Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των προκατασκευασμένων αιθουσών για την Προσχολική Αγωγή (ΒΙΝΤΕΟ)

ΟΑΕΔ βρεφονηπιακοί σταθμοί

Θα προχωρήσουν και οι παρεμβάσεις για την περίφραξη και διαμόρφωση των χώρων

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου ολοκλήρωσε την τοποθέτηση των 16 προκατασκευασμένων αιθουσών, οι οποίες θα καλύψουν τις ανάγκες της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την εγκατάσταση του απαιτούμενου ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, των υποδομών και τη σύνδεση των εγκαταστάσεων με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας.

Άμεσα θα προχωρήσουν οι παρεμβάσεις για την περίφραξη και τη διαμόρφωση των χώρων, ενώ με την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών οι αίθουσες θα εφοδιαστούν με σύγχρονο εξοπλισμό και εποπτικά μέσα (γραφεία, έπιπλα, πίνακες ανακοινώσεων, παιχνίδια κλπ.), τα οποία έχει ήδη παραλάβει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, ώστε οι νέες σχολικές δομές να είναι πλήρως λειτουργικές με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Διαβάστε επίσης
Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Συναυλία Jazz στην ταράτσα του Πολυλειτουργικού Κέντρου

Οι 16 προκατασκευασμένες αίθουσες είναι εμβαδού 36 τ.μ. έκαστη (6×6μ.), πληρούν όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας για τα παιδιά και το διδακτικό προσωπικό, διαθέτουν κλιματισμό, ενώ πληρούν τις εγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές των ΚΤΥΠ ΑΕ, σε ότι αφορά στα υλικά κατασκευής. Όλες οι μονάδες θα διαθέτουν τηλεφωνική γραμμή και σύνδεση στο διαδίκτυο.

Για την υλοποίηση των υποδομών της δίχρονης προσχολικής αγωγής εργάστηκαν το Τμήμα Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης και το Τμήμα Μελετών και Έργων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Φωτογραφία αρχείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *