Δήμος Νεάπολης – Συκεών: Νέα έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία

αιμοδοσία

Για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου»

Ο δήμος Νεάπολης Συκεών διοργανώνει έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου».

Στο πλαίσιο αυτό, η Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου το τελευταίο διάστημα έχει αναπτύξει έντονη κινητικότητα για την προσέλευση των εθελοντών στα σημεία αιμοδοσίας, που θα πραγματοποιηθεί:

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 // 9 π.μ. ΕΩΣ 8 μ.μ.
Δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών
Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου
Στρ. Στ. Σαράφη & Ι. Μιχαήλ 1, Συκιές

ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 // 9 π.μ. ΕΩΣ 8 μ.μ.
Δημοτικό Κατάστημα Νεάπολης
Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, 3ος όρ.
Ελ. Βενιζέλου 125, Νεάπολη, περ. Στρεμπενιώτη

Η εθελοντική αιμοδασία θα γίνει με την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου ασφαλείας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19. Έτσι, η προσέλευση των εθελοντών θα γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού με την Κοινωνική Υπηρεσία (Τηλ.: 2313.313 151).

«Δίπλα σε όσους μας χρειάζονται…»

«Το καλοκαίρι τελειώνει, όχι όμως και η ανάγκη των συνανθρώπων μας για αίμα. Γιατί οι ανάγκες σε αίμα δεν κάνουν διάλειμμα και δεν σταματούν ποτέ. Ειδικά το καλοκαίρι καταγράφονται τραγικές ελλείψεις, με τον αριθμό των αιμοδοτών να μειώνεται και τις ανάγκες σε αίμα να αυξάνονται…», σημειώνει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, απευθύνοντας «έκκληση στην ανθρωπιά και την αλληλεγγύη των συμπολιτών και συνδημοτών μας, ευελπιστώντας ότι οι εθελοντές αιμοδότες μας, που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν κάθε αντίστοιχή μας προσπάθεια, θα ανταποκριθούν για ακόμη μία φορά», και προσθέτει: «Δεν εφησυχάζουμε. Συνεχίζουμε να προσέχουμε, αλλά συνεχίζουμε να βοηθάμε. Τηρούμε όλα τα προβλεπόμενα και επιβεβλημένα μέτρα για την ασφάλεια και προστασία μας, όμως συνεχίζουμε να προσφέρουμε σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη. Δίνουμε αίμα, μυελό των οστών, αιμοπετάλια, βλαστοκύτταρα, γινόμαστε δωρητές οργάνων. Είμαστε εδώ για όσους μας χρειάζονται. Σας περιμένουμε όλους στις 24 και 25 Αυγούστου, να προσφέρουμε λίγο από το χρόνο και πολύ από την ψυχή μας».

Πληροφορίες – Ραντεβού

Διαβάστε επίσης
Ι.Ε.Κ. La Chef Levi: Διοργανώνει για τρίτη χρονιά την Ημέρα Ανθρωπιάς-Εθελοντική Αιμοδοσία

Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, Συμβουλευτικός Σταθμός Συκεών
Τηλ.: 2313.313151 & 2313.313160

αιμοδοσία