Δήμος Ωραιοκάστρου: Κολύμπησαν 12 ώρες για να ενισχύσουν την «Ελπίδα» (ΦΩΤΟ)

δήμος Ωραιοκάστρου

Συγκινητική η συμμετοχή του κόσμου

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε ο 1ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Αντοχής «Αντέχω για την Ελπίδα», που διοργάνωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.) του Δήμου Ωραιοκάστρου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Άγγελος Βλαχόπουλος».

Οι δεκάδες συμμετέχοντες κολύμπησαν για 12 συνεχόμενες ώρες χωρίς την χρήση πτερυγίων ή άλλων βοηθητικών μέσων πλεύσης. Η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε στις 9 χθες το πρωί και η λήξη 12 ώρες μετά, στις 9 το βράδυ.

Στον 1ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Αντοχής «Αντέχω για την Ελπίδα» συμμετείχαν συνολικά 135 κολυμβητές. Ειδικότερα, συμμετείχαν οι ομάδες «ΕΑΤ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Swim or die», «Όμιλος Φίλων Κολύμβησης Σερρών Σπάρτακος» και «Κολυμβητική Ακαδημία Ωραιοκάστρου», όπου οι αθλητές έκαναν σκυτάλη.

Οι αθλητές που κολύμπησαν 12 συνεχόμενες ώρες είναι οι: Τάνια Χατζηελευθερίου, Στέλιος Τούμπας, Σταύρος Σοφιανίδης, Γιώργος Μαθάς, Άρης Πολύζος και Κλεοπάτρα Στογιαννίδου. Η έκπληξη ήταν ο Απόστολος Φορίδης, αθλητής – δρομέας που ξεκίνησε να κολυμπά με το κοινό και τερμάτισε στις 12 ώρες! Επίσης, κολύμπησαν πολίτες που είναι μέλη του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος».

Την διοργάνωση υποστήριξαν εθελοντικά η ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, ο γιατρός Γιώργος Πίγκας και μέλη του Συλλόγου Φίλων της «Ελπίδας».

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Σε αισιόδοξο κλίμα φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του δήμου Ωραιοκάστρου (ΦΩΤΟ)

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους κολυμβητές, που συμμετείχαν 1ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Αντοχής «Αντέχω για την Ελπίδα», που
διοργανώσαμε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο ”Αγγ. Βλαχόπουλος”, για να στηρίξουμε το σπουδαίο έργο της Μονάδας, που λειτουργεί στο Δήμο
μας. Ο αγώνας αποτελεί μια προσπάθεια διάδοσης του πραγματικού αθλητικού ιδεώδους, καθώς οι συμμετέχοντες κολύμπησαν για να
στηρίξουν την ”Ελπίδα”. Σχεδιάζουμε να καθιερώσουμε την διοργάνωση του αγώνα και ευελπιστούμε ο κόσμος να αγκαλιάσει μαζικά την προσπάθεια», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν στον αγώνα και όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί με επιτυχία. Η προσπάθεια όλων ήταν εξαιρετική και ειδικά των αθλητών που κολύμπησαν ασταμάτητα για 12 ώρες. Ελπίζουμε του χρόνου η διοργάνωση να πάει ακόμη καλύτερα και να στηρίξουμε ακόμη περισσότερο την ”Ελπίδα”», ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΗ.ΚΕ.Ω., Αναστάσιος Πανιώρης.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Σωκράτης Δωρής, αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΚΜ, ο Θανάσης Γλαβίνας, διευθυντής ΚΟ ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, ο Φάνης Παππάς, πολιτευτής ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης, στελέχη της διοίκησης του Δήμου Ωραιοκάστρου, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του Δήμου Ωραιοκάστρου και πολίτες, που χειροκρότησαν θερμά τους κολυμβητές.

δήμος Ωραιοκάστρου

δήμος Ωραιοκάστρου

δήμος Ωραιοκάστρου

δήμος Ωραιοκάστρου

δήμος Ωραιοκάστρου

δήμος Ωραιοκάστρου