Δήμος Ωραιοκάστρου: Τίμησε την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα (ΦΩΤΟ)

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου τίμησε σήμερα Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 με λαμπρότητα και επισημότητα την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα.

Στις Δημοτικές Ενότητες Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας έγινε σημαιοστολισμός των δημόσιων και δημοτικών κτιρίων και των πλατειών και στους ιερούς ναούς τελέστηκε μνημόσυνο στη μνήμη όσων αγωνίστηκαν υπέρ της Μακεδονίας. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων σε Ηρώα και Μνημεία στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, παρέστη στο μνημόσυνο που τελέστηκε για τους πεσόντες του Μακεδονικού Αγώνα στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Παλαιόκαστρο. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Ευδοκία Μποζάνη, εκπαιδευτικός του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιοκάστρου. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Παλαιοκάστρου από τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, από το 1ο Δημοτικό & 2ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιοκάστρου εκ μέρους των Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, από το 3ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου, από την η Ενοριακή Νεανική Εστία «Άγιος Αθανάσιος» Παλαιοκάστρου και από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο Παλαιοκάστρου «Ο Φίλιππος».

Διαβάστε επίσης
Δήμος Θέρμης: Τίμησε την μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων (ΦΩΤΟ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.