Δήμος Παύλου Μελά: Ο Απόστολος Τζιτζικώστας στη δράση “Τρίποντα στα Σχολεία” (ΦΩΤΟ)

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας συμμετείχε στη δράση «Τρίποντα στα Σχολεία», που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ «Λάζαρος Παπαδόπουλος» στην Άνω Ηλιούπολη του Δήμου Παύλου Μελά.

Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης (ΕΚΑΣΘ) και αφορά σε μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου, ενώ παράλληλα υλοποιείται και το πρόγραμμα «Her World Her Rules», σε συνεργασία της FIBA με την ΕΟΚ.
Τζιτζικώστας

Στόχος των δράσεων είναι να φέρουν τα παιδιά πιο κοντά στο μπάσκετ και τον αθλητισμό. Συμμετείχαν ομοσπονδιακοί προπονητές και διεθνείς αθλητές, οι οποίοι φρόντισαν να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στους μαθητές.

Τζιτζικώστας

Όπως τόνισε σε δήλωσή του ο κ. Τζιτζικώστας, «ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζουμε την προσπάθεια της ΕΟΚ και της ΕΚΑΣΘ, αλλά και όσων εμπλέκονται στις δράσεις αυτές για να φέρουμε τον αθλητισμό πιο κοντά στα παιδιά μας. Ο αθλητισμός είναι ζωή και το μπάσκετ αγαπημένο άθλημα στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα, καθώς μας έχει χαρίσει μεγάλες διακρίσεις και συγκινήσεις. Είναι ανεκτίμητης αξίας τέτοιου είδους δράσεις, τις οποίες στηρίζει τόσο η Περιφέρεια, όσο και οι Δήμοι της Κεντρικής Μακεδονίας. Στρέφοντας τα παιδιά στον αθλητισμό δημιουργούμε μια καλύτερη κοινωνία, μια κοινωνία με μέλλον και προοπτική, μακριά από τους κινδύνους του σύγχρονου τρόπου ζωής. Η Πολιτεία πρέπει να στηρίζει τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού, διότι είναι πολύτιμα για την κοινωνία συνολικά, για την προώθηση του υγιούς ανταγωνισμού, της ευγενούς άμιλλας και ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής».

Διαβάστε επίσης
Εργα στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης την Κυριακή

Τζιτζικώστας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *