Δήμος Θερμαϊκού: Επεσαν οι υπογραφές για την κατασκευή του νέου κλειστού γυμναστηρίου

Δήμος Θερμαϊκού κλειστό γήπεδο

Μεταξύ του Δήμου Θερμαϊκού και της ΜΑΘ ΑΕ ΑΟΤΑ

Δήμος Θερμαϊκού: Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει μετά από παλινωδίες ετών το νέο κλειστό γυμναστήριο της Επανομής μετά από τη σημερινή υπογραφή σχετικής σύμβασης ανάμεσα στη Δημοτική Αρχή του Θερμαϊκού και στην Αναπτυξιακή Μείζονος Αστικής Θεσσαλονίκης (ΜΑΘ ΑΕ ΑΟΤΑ).

Το νέο κλειστό γυμναστήριο της Επανομής θα κοστίσει 590.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα, «Φιλόδημος ΙΙ».

Η προγραμματική σύμβαση με την ΜΑΘ ΑΕ ΟΤΑ αφορά στην εκπόνηση όλων των μελετών για το νέο κλειστό γυμναστήριο της Επανομής, τη δημοπράτηση του έργου και την επίβλεψη της κατασκευής μέχρι την αποπεράτωσή του.

Η παραπάνω εξέλιξη αποσοβεί τον κίνδυνο να εκπνεύσει η προθεσμία για την αξιοποίηση των κονδυλίων του «Φιλόδημος ΙΙ» και να χαθεί η ευκαιρία να αποκτήσει η Επανομή και όλος ο Δήμος Θερμαϊκού ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Ασφαλτοστρώσεις σε Εγνατία και Καραμανλή το Σαββατοκύριακο

«Μέσα σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα από την ανάληψη των καθηκόντων της διοίκησης μας δρομολογήσαμε την υλοποίηση του έργου του κλειστού γυμναστηρίου της Επανομής. Μαζί με τη συνεργασία όλων των αρμόδιων Αντιδημαρχιών και της διοίκησης της ΜΑΘ ΑΕ φτάσαμε στο σημερινό αποτέλεσμα. Επόμενος σταθμός είναι η έναρξη υλοποίησης του έργου του γυμναστηρίου» επισήμανε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Θεόδωρος Τζέκος.

Από την πλευρά της ΜΑΘ ΑΕ ΑΟΤΑ στη σημερινή υπογραφή της σύμβασης παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος, κ. Βασίλης Διαμαντάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Αστέριος Ζαφειράκης, υπηρεσιακά στελέχη, ενώ από την πλευρά του Δήμου παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας, κ. Ισαάκ Ξανθόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Δημήτρης Γρουσουζάκος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Κωνσταντίνος Μαργαρίτης και ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Δόμησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Φώτης Μπαξεβάνης.

Δήμος Θερμαϊκού κλειστό γήπεδο