Δήμος Θεσσαλονίκης: Νέα γενική διευθύντρια η Δέσποινα Λασκαρίδου

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας ενημέρωσε σήμερα (20/2) το Δημοτικό Συμβούλιο για την ανάδειξη νέας Γενικής Διευθύντριας στον Δήμο Θεσσαλονίκης, έπειτα από διαδικασία κρίσης μέσω ΑΣΕΠ.

Τη θέση της Γενικής Διευθύντριας αναλαμβάνει η Δέσποινα Λασκαρίδου, για την οποία ο κ. Ζέρβας εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα αποδειχθεί στην πράξη μια εξαιρετική συνεργάτιδα, γιατί, όπως είπε, έχει τόσο τα αντικειμενικά προσόντα όσο όμως και το αυθεντικό ενδιαφέρον για τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα με τις ευχές για καλή και αποδοτική θητεία προς τη νέα Γενική Διευθύντρια του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο κ. Ζέρβας εξέφρασε τις θερμότερες ευχαριστίες του προς την προκάτοχό της Μαρία Τατάγια. Αναφερόμενος στην προσφορά της κυρίας Τατάγια, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανέφερε ότι «συνέβαλε καθοριστικά στην αντιμετώπιση πολλών κρίσεων αλλά και στον εκσυγχρονισμό του Δήμου».

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκανε γνωστό ότι έχει ζητήσει να προχωρήσουν οι κρίσεις όλων των διευθυντικών στελεχών, ώστε, όπως χαρακτηριστικά παρατήρησε, «να περάσουμε στην επόμενη ημέρα με τρόπο αξιοκρατικό, διοικητικά σωστό και να ετοιμαστούμε για τις νέες προκλήσεις του μέλλοντος».

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: "Οχι" από το δημοτικό συμβούλιο στις συγχωνεύσεις σχολείων