Δήμος Θεσσαλονίκης: Ο Δρόσος Τσαβλής στηρίζει τον Στέλιο Αγγελούδη στον δεύτερο γύρο των εκλογών

Η παράταξη “ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ” με επικεφαλής τον Δρόσο Τσαβλή με σχετική ανακοίνωση τονίζει ότι στηρίζει τον Στέλιο Αγγελούδη στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στον δήμο Θεσσαλονίκης.

“«ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» στην προεκλογική περίοδο, με συνέπεια εκφράσαμε την άποψη ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης πρέπει να φύγει από το τέλμα, γι’ αυτό και στηρίζουμε τον κ. Στέλιο Αγγελούδη για Δήμαρχο Θεσσαλονίκης”, αναφέρεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“«ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, που «υιοθέτησαν» το πρόγραμμά μας με την ψήφο τους την περασμένη Κυριακή.

Μέσα σε αντίξοες συνθήκες, οι συνδημότες μας αναγνώρισαν την έντιμη προσπάθειά και μας τίμησαν, προσφέροντας μας μια βάση για το μέλλον.

Διαβάστε επίσης  Συνεργασία του δήμου Θεσσαλονίκης με την ΠΚΜ για την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης

Δεσμευόμαστε κι εμείς να τιμήσουμε την προτίμηση τους, μέσα από τη συνεχή και εποικοδομητική παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης.

Δεσμευόμαστε να ασκούμε έλεγχο όπου χρειάζεται και να υποστηρίζουμε ό,τι αξίζει. Η ψήφος μας την ερχόμενη Κυριακή πρόκειται να έχει καθαρά αυτοδιοικητικά κριτήρια.

Θα στηρίξουμε εκείνον τον υποψήφιο Δήμαρχο του οποίου το πρόγραμμα παρουσιάζει συγκλίσεις με το δικό μας σε ζωτικά σημεία, με μοναδικό στόχο την προκοπή της πόλης και τη λύση των καθημερινών προβλημάτων.

Η Θεσσαλονίκη δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει κι άλλο χρόνο.

«ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» στην προεκλογική περίοδο, με συνέπεια εκφράσαμε την άποψη ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης πρέπει να φύγει από το τέλμα, γι’ αυτό και στηρίζουμε τον κ. Στέλιο Αγγελούδη για Δήμαρχο Θεσσαλονίκης”.