Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Ικανοποίηση για τη μετατροπή της πλατείας Ελευθερίας σε πάρκινγκ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης με σχετική ανακοίνωση εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη μετατροπή της πλατείας Ελευθερίας σε πάρκινγκ.

“Το πρόβλημα της εύρεσης πάρκινγκ στην καρδιά της αγοράς μας, έχει επιδεινωθεί ιδιαίτερα τη δύσκολη αυτή εποχή της πανδημίας που οι πολίτες αποφεύγουν τη χρήση μέσων μαζικής μεταφοράς λόγω του συνωστισμού, με αποτέλεσμα να στρέφονται στα ΙΧ αυτοκίνητα προκειμένου να αισθάνονται πιο ασφαλείς.
Η μετατροπή της πλατείας Ελευθερίας σε πάρκινγκ, για το χρονικό διάστημα που απαιτείται έως ότου ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός του εν λόγω χώρου, θα δώσει μια λύση, έστω και προσωρινή, η οποία θα ανακουφίσει μεγάλο όγκο πληθυσμού από το σημαντικό πρόβλημα της έλλειψης χώρων στάθμευσης”, αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Με αφορμή την ανακοίνωση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης σχετικά με την απομάκρυνση των λαμαρινών από την πλατεία Ελευθερίας και τη διάθεση του συγκεκριμένου χώρου στους δημότες της Θεσσαλονίκης, έως ότου ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός για την οριστική αξιοποίησή του, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την ανωτέρω ενέργεια και προτείνει την προσωρινή δημιουργία υπαίθριου πάρκινγκ στο συγκεκριμένο σημείο.

Το πρόβλημα της εύρεσης πάρκινγκ στην καρδιά της αγοράς μας, έχει επιδεινωθεί ιδιαίτερα τη δύσκολη αυτή εποχή της πανδημίας που οι πολίτες αποφεύγουν τη χρήση μέσων μαζικής μεταφοράς λόγω του συνωστισμού, με αποτέλεσμα να στρέφονται στα ΙΧ αυτοκίνητα προκειμένου να αισθάνονται πιο ασφαλείς.
Η μετατροπή της πλατείας Ελευθερίας σε πάρκινγκ, για το χρονικό διάστημα που απαιτείται έως ότου ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός του εν λόγω χώρου, θα δώσει μια λύση, έστω και προσωρινή, η οποία θα ανακουφίσει μεγάλο όγκο πληθυσμού από το σημαντικό πρόβλημα της έλλειψης χώρων στάθμευσης”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.