Επιστρέφει την Πέμπτη (25/5) το Thessaloniki Street Food Festival

Την Πέμπτη 25 Μάιου επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη τo Thessaloniki Street Food Festival για να μας προσφέρει ακόμα μια χρονιά έναν γευστικό και μουσικό παράδεισο.

Από Πέμπτη έως Κυριακή και για 4 υπέροχες μέρες, 25 – 28 Μαΐου, ο προαύλιος χώρος της ΔΕΘ – TIF Helexpo μετατρέπεται σε μια τεράστια, γευστική, υπαίθρια αγορά με επιλογές φαγητού απ’ όλο τον κόσμο.

Χορηγός επικοινωνίας του Thessaloniki Street Food Festival είναι το thes.gr.

Η SoulFood Thessaloniki έχει φροντίσει προς τέρψη του κοινού να υπάρχουν περισσότερα από 25 Street Food booths και γωνιές με εντυπωσιακά Food Trucks, συνοδευόμενα από 2 φαντασμαγορικά Music Stages και 5 rest areas.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Η Γερμανία θα είναι η τιμώμενη χώρα στην 88η ΔΕΘ

Σπάνιες συνταγές, επίσημες πρώτες εμφανίσεις αλλά και κλασικές αγαπημένες streetfoodιές, θα γεμίσουν με αρώματα όλη την πόλη στη μεγαλύτερη γιορτή φαγητού δρόμου στην Ελλάδα. Στην 6η, ακόμα πιο εξελιγμένη, εκδοχή της η μεγαλύτερη γιορτή Street Food και μουσικής της Θεσσαλονίκης, πλήρως ανανεωμένη, μετατρέπεται φέτος σε ένα τετραήμερο “Αστικό Πανηγύρι” γεμάτο φαγητό, events και μουσική, προσφέροντας μια τελείως διαφορετική εμπειρία σε όλους τους foodies της χώρας και του εξωτερικού.

Official Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1955947141277135

Προπώληση – Διάθεση Εισιτηρίων:

E -Tickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr στο παρακάτω Link: https://www.viva.gr/tickets/happenings/festival/thessaloniki-street-food-festival-2023/