Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών από την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από τη Νέα Ποτίδαια έως τον κυκλικό κόμβο Κασσάνδρας.

Λαμβάνοντας υπ’ όψη τον αυξημένο κυκλοφοριακό φόρτο κατά τα διευρυμένα Σαββατοκύριακα, οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 καθώς και την Τρίτη 5, την Τετάρτη 6 και την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022.

Την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 θα πραγματοποιηθούν στους παράπλευρους δρόμους της κεντρικής αρτηρίας, μεταξύ του κόμβου Σχολαρίου και του κόμβου Καλλικράτειας.

Διαβάστε επίσης
Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Οδηγίες από την ΠΚΜ στους πολίτες

Επίσης, από την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 και για ολόκληρη την προσεχή εβδομάδα, θα γίνουν έκτακτες εργασίες επισκευής των κατεστραμμένων μεταλλικών στηθαίων σε επιλεγμένες μεμονωμένες θέσεις.

Οι εργασίες θα εκτελούνται κατά τις ώρες 07.00- 19.00 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Θα αποκλείεται μία λωρίδα κυκλοφορίας τη φορά, σε βραχύ μήκος και χρονικό διάστημα, σύμφωνα με την εξέλιξη των εργασιών.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας.