Εργασίες καθαρισμού στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών

Aπό τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού από φερτά υλικά και αυτοφυή βλάστηση στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών και την Επαρχιακή Οδό Μουδανιών-κύκλωμα Κασσάνδρας.

Πιο αναλυτικά οι εργασίες καθαρισμού θα γίνουν επί των διαχωριστικών στηθαίων και των ρείθρων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης–Ν. Μουδανιών, από τον Ανισόπεδο Κόμβο του Λακκώματος έως τον Ανισόπεδο Κόμβο της Σιθωνίας/Κασσάνδρας και στην Επαρχιακή Οδό Μουδανιών–κύκλωμα Κασσάνδρας, από τον Ανισόπεδο Κόμβο Σιθωνίας/Κασσάνδρας έως τον κυκλικό κόμβο της Κασσανδρείας. Οι εργασίες θα εκτελεστούν από κινητά συνεργεία στα διαχωριστικά στηθαία, στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας τμηματικά.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Υποχρεωτικά κλειστά όλα τα εμπορικά καταστήματα του Αγίου Πνεύματος

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου έως την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου του 2023 και από την Τετάρτη 1 Μαρτίου έως την Παρασκευή 10 Μαρτίου του 2023, από τις 7 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.