Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Στάση εργασίας αύριο (8/3) στα φαρμακεία

Λίβανος Θεσσαλονίκη φαρμακεία ΦΣΘ Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης διανομή φαρμάκων

Σε ένδειξη πένθους για την τραγωδία στα Τέμπη

Τα φαρμακεία στην Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσουν αύριο Τετάρτη 8 Μαρτίου στάση εργασίας σε ένδειξη πένθους για την τραγωδία στα Τέμπη.

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη στάσης εργασίας για αύριο Τετάρτη 8 Μαρτίου, από τις 11:30 έως τις 14:30, σε ένδειξη πένθους για την ανείπωτη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση του ΦΣΘ

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη στάσης εργασίας για αύριο Τετάρτη 8 Μαρτίου, από τις 11:30 έως τις 14:30, σε ένδειξη πένθους για την ανείπωτη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη. Με την συμβολική αυτή κίνηση, οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης εκφράζουν τη βαθιά θλίψη και την συμπαράστασή τους στις οικογένειες των νεκρών και ενώνουν τη φωνή τους με όλους τους συμπολίτες μας ζητώντας να μην συμβεί ποτέ ξανά τέτοια τραγωδία. Το κοινό, κατά τις ώρες της στάσης εργασίας, θα εξυπηρετείται από τα εφημερεύοντα φαρμακεία”.