Φωτιά στο Σέιχ Σου: Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο – Ανοιξε ο Περιφερειακός

Σέιχ Σου φωτιά

Οι τελευταίες πληροφορίες για την πυρκαγιά

Φωτιά στο Σέιχ Σου: Οσο περνά η ώρα το μέτωπο της φωτιάς στο Σέιχ Σου δείχνει όλο καλύτερο.

«Δεν υπάρχει κάποιο ενεργό μέτωπο» έκανε γνωστό η Πυροσβεστική Υπηρεσία και σημειώνεται πως βρίσκεται σε ύφεση. Οι επίγειες δυνάμεις παραμένουν πάντως στο σημείο, όπου επιχειρούν 66 πυροσβέστες με 22 οχήματα και τέσσερα πεζοπόρα τμήματα, ενώ σε επιφυλακή είναι και τα εναέρια μέσα.

Δεν κινδύνεψε το “Φιλίππειο”, ούτε και ο γύρω χώρος

“Επειδή η φωτιά ξέσπασε γύρω στη μία το μεσημέρι, ήδη οι περισσότεροι πελάτες μας είχαν αναχωρήσει από το ξενοδοχείο”, επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διευθύντρια του ξενοδοχείου “Φιλίππειο”, Λαμπρινή Κελεσίδου, προσθέτοντας ότι η εκκένωση της μονάδας έγινε στις 14.00 και “εκείνη την ώρα κατειλημμένο ήταν μόνο ένα δωμάτιο, ενώ στο ξενοδοχείο βρίσκονταν και 12 άτομα προσωπικό”.

Όπως διευκρίνισε, “σύμφωνα με τις υποδείξεις της πολιτικής προστασίας και των σωμάτων ασφαλείας (αστυνομία και πυροσβεστική), φροντίσαμε με τη βοήθειά τους να εκκενώσουμε το ξενοδοχείο, κυρίως για προληπτικούς λόγους και βασικά για την προστασία των πελατών μας που δεν είχαν προλάβει να κάνει αποχωρήσουν, και των εργαζομένων μας”.

Διαβεβαίωσε ότι τόσο το ίδιο το ξενοδοχείο, όσο και ο γύρω χώρος του δεν «απειλήθηκαν» από τη φωτιά και σημείωσε ότι “βρισκόμαστε σε αναμονή για να επιστρέψουμε στη μονάδα”. Πρόσθεσε ότι αργότερα, το βράδυ, στο ξενοδοχείο αναμένονται περί τα 100 άτομα να αφιχθούν.

Διαβάστε επίσης
Εύβοια: Ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην Κάρυστο - Επιχειρούν και εναέρια μέσα

Πριν από λίγα λεπτά η Τροχαία Θεσσαλονίκης έδωσε στην κυκλοφορία και τα δύο ρεύματα της Περιφερειακής Οδού που είχαν κλείσει λόγω της πυρκαγιάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.