Ιδανικός προορισμός για ταξίδι του μέλιτος η Θεσσαλονίκη

Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ταξίδι

Το ταξίδι του ATAMBO TOURS για την αναζήτηση του τέλειου προορισμού

O Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το γραφείο εξωτερικού Γερμανίας και την προϊσταμένη του κ. Αρετή Πρίνου διοργάνωσαν ταξίδι εξοικείωσης για την ιδιοκτήτρια και δύο στελέχη του ταξιδιωτικού πρακτορείου ATAMBO TOURS – www.atambo.de,  κυρίες Karen Wittel, Elena Stiehr και Franziska Martin στη Θεσσαλονίκη από 15 έως 18 Μαρτίου 2023.

Το ATAMBO TOURS εξειδικεύεται στο τομέα της βιωσιμότητας & αειφορίας. Διοργανώνει ταξίδια με έμφαση στον πολιτισμό, ταξίδια για ανθρώπους που αγαπούν τη φύση και την περιπέτεια και ταξίδια για ανθρώπους που αναζητούν την ξεκούραση με πολυτέλεια.

Τα στελέχη του ATAMBO TOURS πραγματοποίησαν το συγκεκριμένο fam trip προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τη Θεσσαλονίκη και να εντάξουν τον προορισμό στα ταξίδια του μέλιτος.

Κύριο χαρακτηριστικό των προσφερόμενων ταξιδιών που διοργανώνουν είναι η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στις ξεχωριστές επιθυμίες των πελατών τους και επομένως στην εξατομικευμένη διοργάνωση του ταξιδιού.

Τα στελέχη του ταξιδιωτικού πρακτορείου περιηγήθηκαν στα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης κι έκαναν food tour στο κέντρο της πόλης.

Επισκέφθηκαν το Καπάνι, και τη Στοά Μοδιάνο δοκιμάζοντας διάφορες γεύσεις σε εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία.